Sponsors

Platinum

AT&T

AT&T

AT&T Inc. (NYSE:T) is a premier communications holding company. Its subsidiaries and affiliates – AT&T operating companies – are the providers of AT&T services in the United States and around the world. With a powerful array of network resources that includes the nation’s fastest 3G network, AT&T is a leading provider of wireless, Wi-Fi, high speed Internet and voice services. AT&T offers the best wireless coverage worldwide, offering the most wireless phones that work in the most countries. The company’s suite of IP-based business communications services is one of the most advanced in the world. In 2009, AT&T again ranked No. 1 in the telecommunications industry on FORTUNE® magazine’s list of the World’s Most Admired Companies.

Dimension Data

Dimension Data

Dimension Data is een global IT-systems integrator die klanten helpt hun IT-infrastructuur te ontwerpen, implementeren en onderhouden. Dimension Data combineert expertise op het gebied van unified communications, netwerken, datacenters, security, en contactcenter-technologie met unieke vaardigheden op het gebied van consulting, integratie en managed services. Dimension Data is Cisco Gold partner en is door Cisco uitgeroepen tot Foundation Partner of the Year. In de drie voorgaande jaren is Dimension Data uitgeroepen tot beste security partner en Gold Partner of the Year. Dimension Data is de grootste Cisco partner wereldwijd en heeft het grootste aantal CCIE’s in dienst buiten Cisco.

EMC
VMware

EMC en VMware

VMware

VMware levert oplossingen voor de virtualisatie van bedrijfsinfrastructuren waardoor IT-organisaties bedrijven van alle groottes kunnen versterken. Met het leidende virtualisatieplatform - VMware vSphere - vertrouwen klanten op VMware voor het verminderen van hun kapitaal- en operationele uitgaven, vergroten van flexibiliteit en wendbaarheid, garanderen van bedrijfscontinuïteit, versterken van de beveiliging en om duurzamer te worden. Met een omzet van 1,9 miljard dollar in 2008, meer dan 150.000 klanten en 22.000 partners is VMware marktleider in virtualisatie, één van de top prioriteiten van CIO's. VMware is gevestigd in Silicon Valley, met kantoren over de hele wereld en kan online worden gevonden op www.vmware.com.

Getronics
Talk & Vision

Getronics

Met wereldwijd 2,08 miljard euro aan inkomsten in 2009 en circa 13.000 werknemers (fte) medio 2009 is Getronics de grootste ICT-dienstverlener in de grootzakelijke markt van de Benelux en een toonaangevende speler wereldwijd. Als expert in werkplekdienstverlening, connectiviteit, datacenters en adviesdiensten helpt Getronics medewerkers en organisaties beter te presteren. Getronics beschikt hiervoor over een compleet portfolio aan geïntegreerde ICT-diensten voor de grootzakelijke markt en werkt op basis van zijn unieke Global Service Delivery Model waardoor klanten over de wereld verzekerd zijn van integrale dienstverlening van een consistente kwaliteit. Sinds 23 oktober 2007 maakt Getronics deel uit van KPN.

Talk & Vision

Talk & Vision, 51% onderdeel van KPN, levert wereldwijd videocommunicatieoplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren. Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op uitgebreide dienstverlening. Het gaat hier om internationale services en support, consultancy, training en videomeeting services. Met de MAVIS managed services kunnen bedrijven de aanschaf, volledige controle en het beheer van alle videocommunicatieactiviteiten uitbesteden aan Talk & Vision. Talk & Vision is geautoriseerd partner van TANDBERG, Polycom en Cisco waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Bij Talk & Vision werken 50 werknemers vanuit verschillende vestigingen in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Linschoten.

NetApp

NetApp

NetApp creates innovative storage and data management solutions that accelerate business breakthroughs and deliver outstanding cost efficiency. Our dedication to principles of simplicity, innovation, and customer success has made us one of the fastest-growing storage and data management providers today.

Customers around the world choose us for our “go beyond” approach and broad portfolio of solutions for server-to-storage virtualization, business applications, data protection, and more. Our solutions provide nonstop availability of critical business data and simplify business processes so you can deploy new capabilities with confidence and get to revenue faster than ever before.

Telindus-ISIT

Telindus-ISIT

Telindus-ISIT is dé specialist op het gebied van netwerken en storage. Wij voorzien onze klanten van een veilige, schaalbare en hoog beschikbare infrastructuur. Naast een scala aan producten bieden wij ook een uitgebreid portfolio aan diensten, variërend van maintenance & support tot advies, installatie en opleiding. Ook kunnen klanten (een deel van) het beheer van hun netwerk- en storage-omgeving aan ons uitbesteden.

Telindus-ISIT heeft al jarenlang de hoogste partnerstatus van Cisco. Deze Gold-status staat o.a. garant voor hoogopgeleide, gecertificeerde medewerkers. Daarnaast waardeert Cisco Telindus-ISIT met een Customer Satisfaction Excellence star, wat de uitermate hoge tevredenheid van onze klanten weergeeft.

Vodafone Libertel
Imtech in Nederland

Vodafone-Imtech

Het eerste mobiele telefoongesprek ooit vond plaats in 1985 via het Vodafone netwerk. Nu, 25 jaar na dato, heeft die innovatieve kracht de Vodafone Group tot het meest toonaangevende communicatiebedrijf ter wereld gemaakt met proportioneel 343 miljoen klanten in vijf continenten. Vodafone levert naast mobiele communicatiediensten ook vaste diensten zoals IP-VPN en vaste telefonie (op basis van SIP). Imtech is een specialist in het implementeren van complexe communicatieoplossingen. De combinatie Vodafone en Imtech zorgt voor een geïntegreerde totaaloplossing met als resultaat een optimale bereikbaarheid van uw organisatie. Het servicemodel achter deze bewezen samenwerking zorgt voor een single-point of contact voor planning en implementatie en dat betekent gemak en goede beheersbaarheid voor de klant.

VOSKO Networking

VOSKO Networking

Vosko ontwerpt, realiseert en onderhoudt grote tot zeer grote kritische en complexe netwerken voor de grootzakelijke markt in Nederland. Met een hele duidelijke focus en door kwaliteit altijd te prevaleren boven kwantiteit is Vosko de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot dé netwerkspecialist van Nederland. Met excellente service & support en met de beste technische kennis en ervaring.
Door een langdurige en zeer intensieve relatie met een beperkt aantal toonaangevende fabrikanten, zijn wij in staat technisch díe toegevoegde waarde te bieden die onze klanten van ons verwachten.
Dus: als de beschikbaarheid en kwaliteit van uw netwerk net zo vanzelfsprekend is als die van gas, water en licht, kies dan voor dé netwerkspecialist; Vosko.

Gold

Axians

AXIANS

AXIANS heeft zich gespecialiseerd in de advisering, levering, implementatie, onderhoud en beheer van hoogwaardige en betrouwbare netwerk-, storage-, datacenter-, beveiliginginfrastructuren evenals innovatieve Unified Communications en IP-managementoplossingen. AXIANS helpt u uw netwerkinfrastructuur aan te passen aan de dynamiek die uw businessapplicaties eisen. Daarbij zoekt AXIANS altijd naar de oplossing die daadwerkelijk businessvoordeel oplevert, een gunstigere kostenstructuur biedt en waarvan het beheer eenvoudiger wordt. AXIANS heeft de hoogste kennis en ervaring op alle onderdelen van de netwerkinfrastructuur, zo is AXIANS Cisco Silver Partner en heeft daarnaast de volgende specialisaties:

  • Advanced DataCenter Networking Infrastructure Partner
  • VPN Security
  • Unified Communications
BAM Techniek – Digacom

BAM TechniekDigacom

Digacom is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de toepassing van de nieuwste technologieën op het gebied van (tele)communicatie, beveiliging en internet. Digacom combineert zijn kennis van traditionele telefonie- en beveiligingssystemen met knowhow van ICT technologieën van nu. De expertise concentreert zich vooral op geïntegreerde IP-oplossingen voor spraak, data en video. Sinds maart 2009 is Digacom onderdeel van BAM Techniek, specialist in het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van technische installaties voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in utiliteitsbouw, industrie, infrastructuur en woningbouw.

BT Nederland

BT Nederland

BT is een van 's werelds grootste leveranciers van communicatieoplossingen en -diensten en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de levering van IT- en netwerkdiensten, lokale, landelijke en internationale telecommunicatiediensten en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van breedband en internet. BT is actief met vier divisies: BT Global Services, Openreach, BT Retail en BT Wholesale.
BT Global Services is een wereldwijde service provider die organisaties met meerdere vestigingen helpt bij het beheersen van complexe bedrijfscommunicatie. BT biedt de wereldwijde connectiviteit die multinationale organisaties nodig hebben om altijd, overal en via elk apparaat te communiceren en samen te werken. Daarom bouwen we ‘s werelds meest geavanceerde IP-netwerk en ontwikkelen we talloze connectiviteitsopties voor spraak, video, data en geconvergeerde communicatiediensten.

Fast Lane Benelux

Fast Lane Benelux

Fast Lane is wereldwijd Cisco Learning Solutions Partner en biedt haar geautoriseerde trainingen wereldwijd in diverse leervormen aan: klassikaal, online of in combinatievorm, zowel in het Open Rooster als in op maat gemaakte, klantspecifieke programma’s.

Ruim 70% van onze activiteiten is gericht op Cisco producten en oplossingen. Tijdens de geautoriseerde trainingen ontvangen deelnemers het officiële Cisco cursusmateriaal en oefenen zij met hands-on Cisco labs. Fast Lane werkt uitsluitend met door Cisco gecertificeerde trainers.

Naast Cisco trainingen biedt Fast Lane geautoriseerde NetApp en VMware trainingen.

Het hoofdkantoor van Fast Lane in de Benelux is gevestigd in Utrecht.

Global Knowledge

Global Knowledge

Global Knowledge is ‘s werelds grootste onafhankelijke aanbieder van IT-trainingen en levert IT en management professionals een uitgebreid curriculum aan trainingen van onder andere Cisco, VMware, Microsoft, Citrix, Sun Microsystems, Novell en HP. Daarnaast heeft Global Knowledge een eigen opleidingscurriculum op de gebieden Networking, Security en Wireless en biedt het een managementportfolio aan met cursussen van ITIL en PRINCE2®. Trainingen worden als standaard open inschrijving geleverd, maar kunnen ook als special (dus besloten en op maat) worden verzorgd.

Global Knowledge heeft eigen opleidingslocaties in Nieuwegein, Amsterdam, Zoetermeer, Zwolle en Eindhoven. Op verzoek verzorgen wij tevens trainingen op de locatie van onze klanten.

Recentelijk is Global Knowledge door Cisco uitgeroepen tot Global Learning Partner of the Year.

IBM

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

IBM biedt haar klanten een ongeëvenaarde diepte en breedte aan technologie, expertise en ervaring — en combineert deze gebieden zodat echte resultaten worden geboekt. De focus van ons bedrijf is altijd gericht geweest op innovatie van ondernemingen. Al tientallen jaren verkennen IBM'ers de grenzen van het mogelijke — en zorgen dat de ontdekkingen worden ingezet in renderende en nuttige toepassingen in het zakenleven, bij de overheid, bij het onderwijs en overal in de samenleving.

Inisi

Inisi

INISI is Cisco Premier Partner met als specialisatie Security en Unified Communications. INISI ontwerpt, bouwt en beheert gedegen netwerk infrastructuren, die voldoen aan alle eisen en wensen van een organisatie. We komen met de juiste technische ingrediënten voor een verantwoorde oplossing, die speciaal op uw situatie is afgestemd. Deze oplossingen zijn niet alleen geschikt als drager voor traditionele data applicaties, maar ook voor moderne toepassingen zoals spraak en (video) beeld. Hiernaast levert INISI werkplek, server en opslag systemen en een uitgebreid dienstenpakket.

In het bijzonder, biedt INISI samen met Cisco en IP Trade een oplossing voor traders op de handelvloer.

JDM Software

JDM Software

JDM Software ontwikkelt software-applicaties t.b.v. de Cisco Unified Communication Manager onder de naam PETER Connects®. PETER Connects® bestaat uit een aantal modules waarvan de bedienpost voor de telefoniste (Attendant) de belangrijkste is. Maar ook de Manager/Assistant-schakeling en de Service Desk hebben hun sporen reeds ruimschoots verdiend.

Vrijwel alle Cisco resellers in Nederland (maar ook daarbuiten) bieden standaard de PETER Connects®oplossingen aan bij hun klanten. Dit heeft ertoe geleid dat er inmiddels zo’n 1600 Attendants bij klanten ingezet zijn en in Nederland een marktaandeel heeft van ong. 90%.

Plantronics

Plantronics

Plantronics, Inc. introduceerde in 1962 de eerste lichtgewicht communicatieheadset en is vandaag de dag ’s werelds meest toonaangevende fabrikant van lichtgewicht headsetproducten voor communicatie.

De headsets van Plantronics worden gebruikt door vele Fortune 500-ondernemingen en hebben een rol gespeeld bij een groot aantal films en belangrijke gebeurtenissen, zoals de historische uitzending met de woorden “Een kleine stap voor een mens...” vanaf de maan in 1969. Plantronics levert mobiele headsets voor draadloze en mobiele telefoons, audioheadsetproducten van de volgende generatie van computerapplicaties, en headsets en systemen met of zonder draad voor kantoren, thuiskantoor en callcenters.

Plantronics is een beursgenoteerde onderneming (NYSE: PLT) met hoofdkantoor in Santa Cruz, Californië, en kantoren in 19 landen. Plantronics-producten worden verkocht en ondersteund door een wereldwijd netwerk van geautoriseerde Plantronics-partners en zijn verkrijgbaar via de detailhandel en in winkels voor elektronische producten.

Routz

Routz

De Routz group zoekt, samen met producenten/leveranciers, voortdurend naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Zij loopt vooruit op de ontwikkelingen, om haar klanten continu te adviseren over de mogelijkheden en te informeren over innovaties die voor hen, nu en in de toekomst, van belang zijn.

De samenstelling van de groep met haar divisies SSCplus/Routz Network executives, Routz professional network services en Routz Network management & Support voorziet namelijk in alles wat nodig is op dit gebied; van architectuur tot beheer.

Op alle voor ICT-netwerken denkbare expertisegebieden is kennis in huis: van routing en switching, wireless access, netwerk management, security en unified communication tot storage.

SLTN

SLTN

SLTN en Cisco hebben hun strategisch partnership gebaseerd op het Cisco Unified Computing System. SLTN wordt door Cisco gezien als een partner die het nieuwe UCS platform succesvol in de markt zal zetten. Deze keuze is onder andere gebaseerd op onze professionele aanpak, de jarenlange ervaring met Cisco en onze grote klantenkring. De strategische samenwerking van SLTN met andere partners, waaronder VMware en EMC, zorgen ervoor dat SLTN in staat is een volledige datacenter oplossing te kunnen bieden. SLTN is altijd een voorloper geweest in het adopteren van nieuwe technologieën en ziet veel kansen met het UCS platform van Cisco.

SMT Simple Management Technologies

SMT Simple Management Technologies

SMT is een specialist op het gebied van Fault en Performance Management Software met als missie het optimaliseren en vereenvoudigen van de ICT beheeromgeving van haar klanten. SMT werkt al sinds de oprichting in 1997 voor grote ondernemingen en overheidsorganisaties met zeer complexe ICT-infrastructuren. Wij bieden hen de technologie die mensen en processen optimaal ondersteunt in het managen van zakelijke end-to-end ICT-diensten én van alle veranderingen die daar voortdurend voor nodig zijn. Dit doen we door schaalbare, betrouwbare en veilige oplossingen te bieden.

Proefabo
 
Platinum sponsors:
Platinum sponsors
 
 
Media partners:
  • Automatisering Gids
  • Computable
  • IT Executive
  • LAN Magazine
  • Storage Magazine
  • Telecom Magazine
  • TeleCom Update
 
Cisco Nederland op
Meer nieuws