Cisco.nl    |    
Cisco Expo logo
Cisco Expo 2008 The Netherlands
Platinum sponsors

Dimension Data

Dimension Data is een internationale gespecialiseerde IT-systems integrator van diensten en oplossingen die klanten helpt hun IT-infrastructuur te plannen, bouwen en ondersteunen. Dimension Data combineert expertise op het gebied van unified communications, netwerken, security, mobility en contactcenter-technologie met unieke vaardigheden op het gebied van consulting, integratie en managed services.

Cisco expertise
Dimension Data is Cisco Gold Certified partner en is door Cisco uitgeroepen tot Cisco Security Partner of the Year. In de drie voorgaande jaren is Dimension Data uitgeroepen tot Cisco Gold Partner of the Year. Dimension Data is wereldwijd de grootste Cisco partner en heeft buiten Cisco het grootste aantal CCIE’s in dienst. Dimension Data heeft meer dan 900.000 IP-telefoons geïmplementeerd. Op basis van deze ervaringen heeft Dimension Data een ‘best practise’ implementatiemethodiek voor IP-telefonieprojecten ontwikkeld.

www.dimensiondata.com/nl

Imtech

Imtech ICT Communication Solutions is dé communicatiespecialist van Nederland. Specialismen zijn datatransport vast en mobiel, datacenter technologie, Unified Communications, vaste- en mobiele telefonie, video, web collaboration. Imtech iCT Communication Solutions is vooral actief in de segmenten Zorg, Onderwijs, Overheid, Zakelijke Dienstverlening, Industrie en Providers. Kernwoorden: mobiliteit, bereikbaarheid, centralisatie, virtualisatie, vaste en draadloze netwerken.

www.imtechict.nl

KPN

KPN biedt hoogwaardige telefonie-, internet- en televisiediensten en producten aan en is allround ICT-dienstverlener. In Nederland nemen consumenten bij KPN vaste en mobiele telefonie, internet en tv af. Zakelijke klanten maken gebruik van het gehele scala aan innovatieve en betrouwbare diensten van KPN. Dit varieert van telefonie, internet en dataverkeer en -beheer tot en met het beheer van ict-diensten. In Duitsland, België en elders in West-Europa bestaan de diensten voornamelijk uit mobiele telefonie.

Eind 2007 telt KPN in Nederland, Duitsland en België ruim 35,3 miljoen klanten. Hiervan hebben er 27 miljoen een mobiele telefoon, 5,4 miljoen een vaste telefoon, 2,4 miljoen breedband internet en 0,5 miljoen tv.

www.kpn.com/zakelijk

Triple P

Triple P is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT), gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, leveren en beheren van infrastructuren die aan hoge eisen voldoen. Met de primaire businessprocessen van klanten als uitgangspunt, specialiseert Triple P zich in ICT-oplossingen die een optimale ondersteuning van die core-business op kosteneffectieve wijze faciliteren.

Triple P werkt pragmatisch en oplossingsgericht en beschikt over ervaren specialisten en kennis van innovatieve technieken. Bovendien investeert Triple P in nieuwe technologieën en diensten, zoals IP videobewaking en Ready4Use, zodat haar klanten verzekerd zijn van de meest actuele oplossingen. Triple P is hierdoor in staat om de gehele ICT en bedrijfsprocessen van haar klanten optimaal te laten functioneren.

www.triple-p.nl

Vodafone

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland met 3000 medewerkers en 3,9 miljoen klanten en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie en mobiele data ter wereld met proportioneel ruim 260 miljoen klanten in vijf continenten.

De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 40 landen.

www.vodafone.nl/zakelijk

Vosko Networking B.V

Vosko Networking is dè netwerkspecialist van Nederland. Wij ontwerpen, realiseren, beveiligen en onderhouden grote en complexe communicatienetwerken voor bedrijven en organisaties.

Door als netwerkspecialist veel te investeren in de kennis en ervaring van onze mensen, zijn wij in staat excellente service en support te bieden aan onze relaties. Maar er is meer dat Vosko onderscheidt. Bijvoorbeeld het plezier en enthousiasme waarmee we ons werk doen. Wij zijn er van overtuigd dat uitsluitend enthousiaste en betrokken mensen de hoge kwaliteit kunnen leveren die onze klanten vragen.

Voor onze netwerkoplossingen maken wij gebruik van uitsluitend hoogwaardige producten van gerenommeerde producenten als Cisco. Met deze partners gaan wij langdurige en intensieve relaties aan. De kwaliteit en continuïteit van onze oplossingen en service op deze oplossingen staan immers voorop.

Kortom, onze kennis zit in uw netwerk!

www.vosko.nl

Gold sponsors

Avit

Als ICT-onderneming ontwerpt, implementeert en beheert Avit Systems gecombineerde telefonie, data- en video-infrastructuren voor zowel (zeer) grote als kleinere (MKB) ondernemingen. Projecten worden uitgevoerd in samenwerking met ervaren, gespecialiseerde partijen met relevante kennis op het gebied van IP-technologie, unified communications, mobiliteitsconcepten en data- spraak- en videoconvergentie. De belangrijkste argumenten voor bedrijven om te investeren in zo'n gecombineerde infrastructuur vormen de grote efficiencyvoordelen, die uiteindelijk zullen leiden tot substantiële en structurele kostenbesparingen, een betere bereikbaarheid, zowel in- als extern, en een keur aan specifieke nieuwe gebruiksmogelijkheden, die weer voor belangrijke toegevoegde waarde zorgen voor hun klanten. Het credo van Avit luidt: “Meer functionaliteit, minder kosten!”

http://www.avit.nl

Axians

AXIANS heeft zich gespecialiseerd in de advisering, levering, implementatie, onderhoud en beheer van hoogwaardige en betrouwbare netwerk-, storage- en beveiligingsinfrastructuren evenals innovatieve unified Communications- en netwerkmanagementoplossingen. AXIANS helpt uw netwerkinfrastructuur aan te passen aan de dynamiek die uw businessapplicaties eisen. Daarbij zoekt zij altijd naar de oplossing die daadwerkelijk businessvoordeel oplevert, een gunstigere kostenstructuur biedt en waarvan het beheer eenvoudiger wordt. AXIANS is een van de weinige netwerkintegrators die de beschikking heeft over de hoogste kennis en ervaring op alle onderdelen van de netwerkinfrastructuur. Niet voor niets is AXIANS door Cisco beloond met de Customer Satisfaction Award voor de Benelux.

www.axians.nl

BT

BT is een van 's werelds grootste leveranciers van communicatieoplossingen en -diensten en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de levering van IT- en netwerkdiensten, lokale, landelijke en internationale telecommunicatiediensten en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van breedband en internet. BT is actief met vier divisies: BT Global Services, Openreach, BT Retail en BT Wholesale.
BT Global Services is een wereldwijde service provider die organisaties met meerdere vestigingen helpt bij het beheersen van complexe bedrijfscommunicatie. BT biedt de wereldwijde connectiviteit die multinationale organisaties nodig hebben om altijd, overal en via elk apparaat te communiceren en samen te werken. Daarom bouwen we ‘s werelds meest geavanceerde IP-netwerk en ontwikkelen we talloze connectiviteitsopties voor spraak, video, data en geconvergeerde communicatiediensten.

www.bt.com

Bumicom

Bumicom levert (IP) communicatie recording & quality monitoring oplossingen voor een groot en groeiend bestand van trouwe klanten. Met de Marathon Evolution en Inspiration Pro platformen kunnen alle multimedia interacties in contact centers, financiële instellingen, verkeersleidingscentra en openbare orde & veiligheid organisaties worden gedocumenteerd en geanalyseerd. Daarbij wordt gebruik tevens gemaakt van intelligente spraak- en tekstanalyse. Bumicom combineert toewijding, vindingrijkheid, knowhow en marktkennis om te realiseren wat anderen alleen maar beloven.

www.bumicom.nl

Over Digacom

Digacom bouwt met behulp van innovatieve en creatieve oplossingen optimale communicatie-infrastucturen. Het bedrijf combineert kennis van ‘traditionele’ telefooncentrales en op IP gebaseerde telecommunicatiesystemen. Het resultaat is een reeks geavanceerde oplossingen op het gebied van unified communications, netwerkbeveiliging en camerabewaking, op basis van robuuste IP-technologie. Al deze diensten worden door Digacom ook als managed service aangeboden, zodat klanten er geen omkijken meer naar hebben. Aan de hand van de eisen en wensen van de klant wordt een oplossing ontwikkeld waarbij flexibiliteit, beheersbaarheid, efficiëntie en kostenbesparingen voorop staan.

www.digacom.nl

Eurofiber

Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen en Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps. Het fijnmazige glasvezelnetwerk ligt verspreid door heel Nederland en wordt continu uitgebreid. Ruim 25% van het internetverkeer in Nederland gaat over het netwerk van Eurofiber. Van het mobiele communicatieverkeer is dat 50%.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Het onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die zij op hun glasvezelverbinding willen inzetten en uit de dienstenleveranciers. Het wijdvertakte netwerk, het diverse productaanbod en de mogelijkheid om de bandbreedte op ieder moment te verhogen, bieden ruimte om te innoveren en te groeien.

www.eurofiber.com

ExperTeach Benelux

ExperTeach –oorspronkelijk opgericht in Duitsland 15 jaar geleden- is gespecialiseerd in trainingen binnen de IT markt. Deze markt wordt in de Benelux bediend vanuit 3 locaties: Brussel, Breda en Utrecht.

Als CLSP is er een sterke focus op het bieden van alle Cisco trainingen, zowel via een Open Rooster als maatwerkoplossingen. Ook biedt ExperTeach interessante certificeringpakketten aan.

ExperTeach Benelux onderscheidt zich naast het bieden van kwaliteit op flexibiliteit, snelheid van response en doorgang van geplande trainingen.

Naast Cisco trainingen heeft ExperTeach ook een breed aanbod van andere IT gerelateerde trainingen waarvoor onder meer wordt samengewerkt met Partner opleider One2train.

www.experteach.nl

Fast Lane

Fast Lane – gespecialiseerd ICT opleider – biedt geavanceerde technologieën voor de ervaren engineers en basistechnologieën voor nieuwkomers in de ICT wereld.

Als wereldwijde Cisco Learning Solutions Partner (CLSP) is ruim 70% van onze activiteiten gericht op Cisco producten en oplossingen. Tijdens trainingen ontvangt u het officieel geautoriseerde Cisco cursusmateriaal en oefent u met professionele labs. Fast Lane werkt uitsluitend met door Cisco gecertificeerde trainers. Onze nauwe samenwerking met Cisco stelt ons in staat training over de nieuwste technologieën te bieden en optimaal in te kunnen spelen op uw vragen en behoeften.

Naast trainingen in ons trainingcentrum in De Meern (Utrecht) leveren wij uw (maatwerk)training ook graag uit op uw locatie.

www.flane.nl

Fluke Networks

Fluke Networks is the leading developer of the solutions engineers use to tune and maintain the mission-critical networks that underpin the global economy. The company virtually created the handheld cable and network analyzer categories with award-winning products that today set the standard among the engineers responsible for running enterprise and telecommunication networks.

Fluke Networks markets state-of-the-art Network SuperVision Solutions™ that support the installation, analysis and monitoring of enterprise and telecommunications networks and the installation and certification of the fiber and copper forming the foundation for those networks.

www.flukenetworks.com/cisco

Global Knowledge

Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van IT-trainingen in Europa en levert IT en management professionals een uitgebreid curriculum aan cursussen van onder andere Cisco, VMware, Microsoft, Sun Microsystems, Novell en HP. Daarnaast heeft Global Knowledge een eigen opleidingscurriculum op de gebieden Networking, Security en Wireless en biedt het een managementportfolio aan met cursussen van ITIL en Prince2. Trainingen worden als standaard open inschrijving geleverd, maar kunnen ook als special (dus besloten en op maat) worden verzorgd.

Global Knowledge heeft eigen opleidingslocaties in Nieuwegein, Amsterdam, Zoetermeer, Zwolle en Eindhoven. Op verzoek verzorgen wij tevens trainingen op de locatie van onze klanten.

www.globalknowledge.nl

Infoblox

Infoblox is market leader for appliances delivering DNS, DHCP and IP Address management. Infoblox has delivered more than 21,000 of the 26,000 appliances sold globally. Infoblox’ appliances provide a platform for delivering reliable, scalable, and secure core network services including DNS, DHCP, IPAM, and RADIUS. The integrated Infoblox approach combines the simplicity of appliances with the power of advanced distributed database technology to provide utility-grade services. Infoblox has strategic alliances with organizations such as Microsoft (Gold partner), Cisco and Riverbed ensuring seamless integration of Core Network Services with solutions such as Active Directory, Lan Telephony and remote office simplification.

www.infoblox.com

Infovista

InfoVista empowers enterprises, telecom operators and service providers to maximize business return and productivity by assuring the optimal delivery of mission-critical networked services, applications and infrastructures. Companies can use InfoVista 5View products to proactively manage application traffic flow and ensure application quality throughout their network IT environments. By incorporating NetFlow and deep packet inspection (DPI) technologies, 5View products enable network managers to perform in-depth, business-oriented analysis of application flow and usage data, which helps them pinpoint and fix application performance problems before end users are impacted, ensure consistent application and service quality, and successfully roll out new applications and services.

www.infovista.com

Interoute

Interoute is de snelst groeiende leverancier van communicatietechnologie en eigenaar en operator van het meest geavanceerde en wijdvertakte Europese netwerk voor spraak en data met meer dan 54.000 kilometer glasvezel. Het full-service next generation netwerk van Interoute bedient meer dan 17.000 klanten variërend van detailhandel tot de ruimtevaartindustrie, alle grote Europese telecomaanbieders, de belangrijkste operators in Noord-Amerika en Zuid-Oost Azië, overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Interoute is voor deze organisaties de ideale partner voor het hosten van content, het leveren van wholesale transitdiensten, het bieden van corporate access en het creëren van nieuwe diensten. Interoute heeft kantoren door heel Europa en in Noord-Amerika en is eigenaar en operator van stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. E-commerce transacties met een waarde van meer dan 1 miljard euro vloeien dagelijks door de data centres van Interoute. Hiermee is Interoute een van de sleutelcomponenten in de digitale Supply Chain van Europa.

www.interoute.nl

Lancope®

Lancope® is the provider of StealthWatch®, the most widely used network behavior analysis (NBA) solution that unifies behavior-based anomaly detection and network performance monitoring. StealthWatch streamlines security and network operations into one process, reduces time and resources, and eliminates cost and complexity associated with non-integrated point products. StealthWatch protects hundreds of enterprise networks worldwide, more than all direct competitors combined.

www.lancope.com

PETER Connects®

JDM Software ontwikkelt software-applicaties t.b.v. de Cisco Unified Communication Manager onder de naam PETER Connects®.
PETER Connects® bestaat uit een aantal modules waarvan de bedienpost voor de receptie (Attendant) de belangrijkste is. Maar ook de Manager/Assistant-schakeling en de Service Desk hebben hun sporen reeds ruimschoots verdiend.

Vrijwel alle Cisco resellers in Nederland (maar ook daarbuiten) bieden standaard de PETER Connects® oplossingen aan bij hun klanten. Dit heeft ertoe geleid dat er inmiddels zo’n 1400 Attendants bij klanten ingezet zijn en in Nederland een marktaandeel heeft van ong. 80%.

www.jdm.nl

Plantronics: Sound Innovation

Plantronics, Inc. introduceerde in 1962 de eerste lichtgewicht communicatieheadset en is vandaag de dag ’s werelds meest toonaangevende fabrikant van lichtgewicht headsetproducten voor communicatie.

De headsets van Plantronics worden gebruikt door vele Fortune 500-ondernemingen en hebben een rol gespeeld bij een groot aantal films en belangrijke gebeurtenissen, zoals de historische uitzending met de woorden “Een kleine stap voor een mens...” vanaf de maan in 1969. Plantronics levert mobiele headsets voor draadloze en mobiele telefoons, audioheadsetproducten van de volgende generatie van computerapplicaties, en headsets en systemen met of zonder draad voor kantoren, thuiskantoor en callcenters.

Plantronics is een beursgenoteerde onderneming (NYSE: PLT) met hoofdkantoor in Santa Cruz, Californië, en kantoren in 19 landen. Plantronics-producten worden verkocht en ondersteund door een wereldwijd netwerk van geautoriseerde Plantronics-partners en zijn verkrijgbaar via de detailhandel en in winkels voor elektronische producten.

www.plantronics.nl

Simac

De dienstverlening van Simac ICT Nederland richt zich primair op outsourcing van ICT-infrastructuur- en werkplekbeheer voor middelgrote en grote organisaties. In de vorm van langdurige partnerships werken wij samen met de klant aan een optimale ICT-omgeving door gerichte inzet van hoogwaardige kennis en planmatige uitvoering van ICT-projecten. Technologie is in onze visie een gebruiksartikel dat u in staat stelt de processen binnen uw organisatie beter uit te voeren.

Simac ICT Nederland werkt vanuit drie vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Veldhoven, de nevenvestigingen in Ede en Hoogeveen. Dagelijks zetten ruim 350 medewerkers zich in voor klanten uit alle sectoren. Het ook in Veldhoven gevestigde moederbedrijf (Simac Techniek NV) is genoteerd aan de Amsterdamse beurs.

www.simac.com/nl/ict

SMT

SMT is een specialist op het gebied van Fault en Performance Management Software met als missie het optimaliseren en vereenvoudigen van de ICT beheeromgeving van haar klanten. SMT werkt al sinds de oprichting in 1997 voor grote ondernemingen en overheidsorganisaties met zeer complexe ICT-infrastructuren. Wij bieden hen de technologie die mensen en processen optimaal ondersteunt in het managen van zakelijke end-to-end ICT-diensten én van alle veranderingen die daar voortdurend voor nodig zijn. Dit doen we door schaalbare, betrouwbare en veilige oplossingen te bieden.

www.smtware.com

Telindus

Als één van de grootste ICT dienstverleners in Europa houdt Telindus zich voortdurend bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Telindus ontwerpt, integreert en onderhoudt intelligente communicatienetwerken, voor zowel de overheid, diverse zakelijke branches, de financiële dienstverlening, en kabeloperatoren en Internet Service Providers.

Voor deze bedrijven en instellingen ontwerpt Telindus netwerken voor vaste en mobiele communicatie en implementeert uiteenlopende toepassingen hierop, zoals Voice over IP, Unified Communication, Storage en Digitale Camerabewaking, waarbij de verschillende Security-aspecten altijd onderdeel vormen van de oplossing.

Ook kunnen klanten hun ICT geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan Telindus.

www.telindus.nl

T-Systems

T-Systems is een dochteronderneming van Deutsche Telekom, die zich specifiek richt op de zakelijke markt. Meer dan 160.000 ondernemingen en overheidsinstellingen maken gebruik van T-Systems als provider voor netwerkcentrische ICT-diensten – uiteenlopend van het beheer van datacentra of wereldwijde internetprotocol-diensten tot en met de ontwikkeling en het beheer van applicaties. Met vestigingen in meer dan 20 landen is T-Systems een erkende dienstverlener voor wereldwijde bedrijfsactiviteiten van Europese concerns. Met ongeveer 56.500 werknemers behaalde T-Systems in 2007 een omzet van 12 miljard euro. T-Systems is in Nederland actief op de markt sinds de oprichting van de onderneming in 2001 en richt zich hoofdzakelijk op klanten in de telecommunicatie, de verwerkende industrie, financiële dienstverlening, handel, transport en logistiek.

www.t-systems.nl

Exposant Infosecurity & Storage Expo
Media sponsors

Ga voor gratis proefabonnement ( stopt automatisch) naar:
www.automatiseringgids.nl
www.it-executive.nl

Investeer 1 dag in succesvol sourcing management
conferentie Regie van Sourcing:
www.it-executive.nl/regievansourcing© 1992-2008 Cisco Systems Inc. All rights reserved. Terms & Conditions | Privacy Statement | Cookie Policy | Trademarks of Cisco Systems, Inc.