Megoldások - Unified Communications

Egysges kommunikciEgységes kommunikációA tartalom megtekintéséhez az Adobe Flash Player legújabb verziójára van szükség, és engedélyezni kell a JavaScriptet.

Flash Player letöltéseKérdése van? Válászolunk!

Csatlakozzon a Cisco Collaboration felhasználói csoporthoz

Ezen az új felhasználói csoporton keresztül külön rendezvényeken vehet részt, befolyásolhatja a termékfejlesztés irányát, és megoszthatja tapasztalatait más Cisco-ügyfelekkel.

Csatlakozzon most!

Rugalmas, egyszerű és költséghatékony szoftverlicencelés

A User Connect Licensing opcióval felhasználónként licencelheti a Unified Communications egységes kommunikációs megoldást.

Kapcsolatfelvétel egy Cisco-partnerrel

Csatlakozzon az eszmecseréhez

A Cisco Collaboration Commmunity virtuális közösségében válaszokat, praktikus tanácsokat és őszinte véleményeket talál.

Részletek

Egy értékesítési szakember egy napja

Megtudhatja, hogyan javítja a csoportmunka az értékesítési szakemberek teljesítményét: az eredmény több üzletkötés nagyobb haszonnal.

Részletek(Videó – 3:57 perc)Új kommunikációs élmények

Nemzetközi értékláncok, mobil munkaerő, közösségi hálózatok, korlátok nélküli videoforgalom és egyre növekvő információáradat – mindez ma már természetes. A Cisco Unified Communications egységes kommunikációs megoldása segít megbirkózni ezzel a komplex üzleti környezettel: kapcsolatot létesít az emberek, az adatok és a munkacsoportok között, és hatékonyabb együttműködést tesz lehetővé. A Cisco Unified Communications rendszerével a vállalat képes:

  • Összekapcsolni a munkatársakat, partnereket, beszállítókat és ügyfeleket a számukra szükséges információval és szaktudással.
  • A felhasználók számára ugyanolyan könnyen elérhetővé tenni a videotartalmakat az irodában vagy út közben, mintha csak egy telefonhívást bonyolítanának le.
  • Hatékonyabbá tenni a kommunikációt, és közelebb hozni egymáshoz az embereket, a virtuális munkacsoportokat és csapatokat
  • A mobileszközökre is kiterjeszteni a vállalati hálózatot, hogy a mobil dolgozók bárhol végezhessék munkájukat
  • innovatív megoldásokat kidolgozni az értéklánc minden szereplőjével, mivel az alkalmazások és az üzleti folyamatok szerves részévé válik a csoportmunka és a kommunikáció

Kockázatmentes együttműködés

A Cisco Unified Communications kiváló minőségű, fokozottan biztonságos környezetet biztosít minden munkahelyen. Ennek segítségével a vállalat:

  • Felgyorsíthatja az értékesítési folyamatokat és az ügyfélkiszolgálást
  • Csökkentheti a piacra jutás idejét
  • Gyorsabban alkalmazkodhat a piac változó körülményeihez
  • Ösztönözheti az innovációt
Üzleti érvek

Költségcsökkentés, hatékonyságnövelés, bizalmi kapcsolat kialakítása az ügyfelekkel és innováció – ismerje meg, miként nyújt meggyőző megoldást legégetőbb üzleti problémáira a Cisco Unified Communications.

Kérdése van? Válaszolunk!