Adatközpont és virtualizáció 

Adatközponti és virtualizációs megoldások

Megoldások integrálása, méretezése és felügyelete könnyedén

A Cisco egységes adatközponti megoldásai alacsonyabb költségeket, jobb méretezhetőséget, könnyebb felügyeletet és egyszerűbb műveleteket tesznek lehetővé.

Felhő-infrastruktúra

Felhő-infrastruktúra

Nyilvános, magán- vagy közösségi felhők rendszerbe állítása az informatikai rendszer átalakításának, az informatikai eszközök „pénzre váltásának” és a szolgáltatások üzleti feladatokra történő hasznosításának elősegítése érdekében szolgáltatóknál és előrelátó informatikai csoportoknál egyaránt.

Konszolidáció és virtualizáció

Konszolidáció és virtualizáció

Az infrastrukturális költségek csökkentése és hatékonyabb informatikai rendszer kiépítése egységes adatközponti megoldásainkkal, beleértve az adatközpontok, szerverek és hálózatok konszolidálását és virtualizálását.

Adatközponti alkalmazások

Adatközponti alkalmazások

Vállalati alkalmazások (pl. Microsoft, Oracle, SAP, valamint az üzleti analitikához és „nagy adat”-hoz hasonló új alkalmazások) optimalizálása az adatközponti megoldásokhoz tervezett megbízható, költséghatékony és rugalmas platform segítségével.

Desktop-virtualizáció

Desktop-virtualizáció

Fokozott adminisztratív ellenőrzés és adatbiztonság, valamint alacsonyabb költségek desktop-virtualizációs megoldásokkal, valamint a VMware és a Citrix illeszkedő megoldásaival.

Integrált rendszerek

Integrált rendszerek

Adatközponti megoldások kiépítése alkalmazásokhoz és számítófelhőkhöz készült szabványosított, konvergens infrastruktúra-platformon a Cisco és a vezető tárolóhálózati és hypervisor partnerek előzetesen ellenőrzött és kipróbált megoldásaival.Kérdése van? Válaszolunk!