A Cisco Connect Express mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók okostelefonjaik és táblagépeik segítségével vezéreljék otthoni vezeték nélküli hálózataikat

LinkedInGoogle+
Megosztás:

Képek

A Cisco bejelentette a Cisco Connect Express mobilalkalmazást, amely mobileszközökön is elérhetővé teszi a Cisco Connect szoftver funkcióit. A Cisco Connect Express a Linksys E-sorozatú routereken és az X-sorozatú modemes útválasztókon teszi lehetővé a vezeték nélküli hálózatok alapvető funkcióinak távoli vezérlését.

Az alkalmazás jóvoltából mobiltelefonok vagy táblagépek segítségével eszközök adhatók hozzá a hálózathoz, ellenőrizhető a vendéghozzáférés és megváltoztathatók a vezeték nélküli beállítások.  A Cisco Connect Express mobilalkalmazás iOS™ és Android™ operációs rendszerű készülékekre készült és ingyenesen letölthető az iTunes App Store illetve az Android Market online áruházakból. A szoftver használatához az otthoni routerrel fennálló vezeték nélküli kapcsolat szükséges.

A Cisco Connect szoftver Windows és Macintosh operációs rendszerekhez készült desktopos változata ugyancsak elérhető a Linksys készülékekhez. Ezzel néhány egyszerű lépésben beállítható és testre szabható az otthoni vezeték nélküli hálózat.


A Cisco Systemsről

A Cisco (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információk a weben a http://www.cisco.com illetve a http://newsroom.cisco.com oldalon olvashatók.

További információ:

Mészáros Attila
Cisco Magyarország, PR & marketing manager
225 4766
30/460-5872
attila.meszaros@cisco.com