A Cisco bejelentette, hogy a világ legjelentősebb légiközlekedési és űrhajózási vállalataként, valamint a kereskedelmi és a katonai repülőgépek legnagyobb gyártójaként ismert Boeing további két évre megújította a Cisco WebEx online konferencia-megoldások használatára szóló szerződését.

A Cisco mellett a Boeing számít a WebEx webkonferencia-megoldások legnagyobb felhasználójának: képviseletei és alkalmazottai a csoportmunkához világszerte a WebEx-et alkalmazzák.

A legfontosabb tények:

  • A Cisco mellett a Boeing a WebEx konferenciamegoldások legnagyobb felhasználója a világon. Havi átlagban 680 000 résztvevővel több mint 140 000 webes konferenciát tartanak.
  • A Boeing a Cisco WebEx online konferencia megoldással tartja a kapcsolatot munkatársaival és a külső partnerekkel egyaránt, ezáltal csökkentve az időigényes és költséges üzleti utak számát.
  • Az információ- és dokumentummegosztás során a legmagasabb szintű biztonsági megoldások garantálják a Boeing üzleti ügyeinek és ügyfeleinek védelmét.
  • A Cisco együttműködési megoldásai hatékonyabbá teszik a Boeing alkalmazottainak munkáját.
  • A Cisco WebEx Collaboration Cloud technológiájával a dokumentumok és információk anélkül oszthatók meg, hogy az adatok más hálózatokon is elérhetővé kellene tenni.

Idézet:

  • Brad Wright, a Boeing informatikai, valamint együttműködési és kommunikációs szolgáltatásokért felelős igazgatója
    „A Boeing piacvezetőként több mint 90 országban rendelkezik ügyfelekkel, az Egyesült Államokban és további 70 országban dolgozó alkalmazottainak száma pedig meghaladja a 159 000-et. A Cisco WebEx konferenciaalkalmazásokkal óriási földrajzi területeket lefedve hatékony kommunikációt folytathatunk, ugyanakkor tartani tudjuk a költségvetési célszámainkat, támogatjuk a napi szintű üzletmenetet és eleget tehetünk az ügyfelek felé vállalt kötelezettségeinknek.

Hivatkozások:

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, PR & marketing manager
225 4766
30/460-5872
attila.meszaros@cisco.com New Email