A MOVE megoldásaival a szolgáltatók optimalizálhatják a mobil videós élményt és új szolgáltatásokat kínálhatnak előfizetőiknek


A Cisco a múlt heti Mobile World Congress konferencián bejelentette a Cisco MOVE nevű keretrendszerét, amely megkönnyíti a szolgáltatók számára a gyors ütemben növekvő mobil videós és adatforgalom hatékonyabb kezelését, bővítését, valamint új szolgáltatások kialakítását és piacra vitelét.

A MOVE – amely az angol Monetization, Optimization, Videoscape Experience szavak rövidítéséből származik –  három megoldáscsoportot foglal magába: a Cisco Mobile Videoscape-et, a Cisco szolgáltatói Wi-Fi-t és a Cisco adaptív intelligens útválasztást (AIR).

Az új Cisco MOVE megoldások a teljes mobilhálózatot lefedik a klienstől a hálózaton át a felhőig, és felépítésüknek köszönhetően rugalmasan kiszolgálják a növekvő mobil adatforgalmat, különös tekintettel a mobil videotartalmakra. A nemrég közzétett Cisco Visual Networking Index (VNI) 2010–2015-ös időszakra vonatkozó globális mobil adatforgalom-előrejelzése szerint 2015-re a világ mobil adatforgalmának a kétharmadát videofájlok teszik majd ki. A mobil videoforgalom 2010–2015 között éves szinten várhatóan több mint a duplájára nő majd.

Tények röviden:

A főbb előnyök

  • Cisco MOVE megoldások előnyei az előfizetők számára:
    • Jobb mobilvideós élmény, magasabb minőségben, nagyobb megbízhatósággal, személyre szabhatóan.
    • A nagy teljesítmény és megbízhatóság révén jobb Wi-Fi-élményt nyújt, emellett testre szabható mobilhasználatot biztosít.

Kapcsolódó háttéranyagok

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, PR & marketing manager
225 4766
30/460-5872
E: attila.meszaros@cisco.com