A Cisco új termékkel és szolgáltatásokkal erősíti jelenlétét a kisvállalati szegmensben

A Cisco új switcheket, IP-telefonokat és videofelügyeleti szoftvert mutatott be a kisvállalati ügyfélkör számára. A Cisco egyben a Cisco Small Business portfólióban megtalálható valamennyi termékre kiterjesztette magas színvonalú ügyfél-támogatási szolgáltatásait, valamint tovább emelte az ezekre vonatkozó garanciális szolgáltatások szintjét.

A BEJELENTÉS FŐBB ÚJDONSÁGAI:

Új termékekkel bővült a technológiai kínálat

 • A Cisco nyolc új terméket és technológiát mutatott be, amelyek segítségével a kisvállalkozások eredményesebben kezelhetik költségeiket, kibővíthetik üzleti tevékenységüket, biztonságosabbá és hatékonyabbá tehetik működésüket.
 • A Cisco Small Business menedzselhető switchek legújabb generációjával a kisvállalkozások bekapcsolódhatnak a nemzetközi üzleti körforgásba.
  • A kedvező árú és kis energiafogyasztású Cisco 300 sorozatú menedzselhető switchek segítségével akár 74 százalékos energiamegtakarítás is elérhető. Emellett magasabb színvonalú szolgáltatást, kibővített biztonsági funkciókat és lokalizációs támogatást biztosítanak, valamint teljes élettartamra vonatkozó garancia és magas színvonalú cserekészülék-szolgáltatás kapcsolódik hozzájuk, az IPv6-támogatással pedig hozzájárulnak a megbízható, korszerű hálózatok kiépítéséhez. Egyszerű konfigurálhatóságuknak és nagy teljesítményüknek köszönhetően folyamatos elérést biztosítanak a munkatársaknak a hatékonyabb munkavégzéshez és üzletmenethez szükséges alkalmazásokhoz.
 • A kisvállalkozások hatékonyabb kommunikációját három új IP-telefon modell mellett egy új asztali felügyeleti eszköz is segíti. A Cisco ezeknek az új megoldásoknak a bevezetésével a Cisco Small Business IP-telefon portfólió minden terméke esetében HD-hangot (szélessávú audiotechnológiát) biztosít.
  • A Cisco SPA 300 sorozat belépő szintű IP-telefonokat kínál, amelyek sokoldalú funkcióit a Cisco Unified Communications 500 sorozat és a bérüzemeltetett IP-telefónia rendszerek egyaránt támogatják.
  • A Cisco SPA 525G2 IP-telefon teljes körű funkciókkal rendelkező és Mobile Link technológiával felszerelt vezeték nélküli IP-telefon. A Mobile Link technológia az IP-telefon és egy tetszőleges mobiltelefon közötti összeköttetés révén lehetővé teszi a hívások mindkét irányban történő átirányítását, valamint a telefonkönyv vezeték nélküli importálását. A Bluetooth-támogatással rendelkező modellt emellett a mobiltelefon-feltöltést lehetővé tevő USB-porttal is felszerelték.
  • Az Office Manager a Cisco partnerei által személyre szabott, egyszerűen kezelhető felügyeleti eszköz, amely a Cisco Smart Business üzleti kommunikációs rendszer működtetéséhez kapcsolódó feladatok elvégezését teszi lehetővé a kisvállalkozás rendszergazdája, illetve informatikai szakembere számára.
 • Az üzlethelyiségek biztonságáról új videós szoftver és kamerák gondoskodnak.
  • A Cisco Advanced Video Monitoring System (AVMS) videofelügyeleti szoftver egyszerűen kezelhető, fejlett felügyeleti és vezérlési funkciókat és elemzési képességeket kínál, amelyeknek köszönhetően akár 64 térfigyelő kamera is elhelyezhető egy rendszeren belül. A megfelelő licencek hozzáadásával a rendszer lehetővé teszi a mozgásérzékelést, az egyes tételek megjelenésekor, eltávolításakor vagy mozgatásakor érkező figyelmeztetéseket, valamint a videokamerák és az értékesítési helyeken található berendezések összekapcsolását.
  • A Cisco VC 220 Dome IP-videokamera nagy és kis fénymennyiség esetén is kiváló képminőséget biztosít.
  • A Cisco VC 240 Bullet IP-videokamera szintén kiváló képminőséget biztosít, valamint a vízálló burkolatnak köszönhetően kültéri használatra is ideális választás.

Új szolgáltatások és kiterjesztett ügyfél-támogatás

 • Az előfizetéssel igénybe vehető Cisco Small Business ügyféltámogatási szolgáltatás a Cisco Small Business termékkínálat valamennyi eleméhez megrendelhető. A szolgáltatás három éven keresztül megbízható támogatást nyújt, amely az egy munkanapon belüli hardvercsere mellett magában foglalja a szoftverfrissítéseket, a Cisco Small Business Support Center támogatási központhoz és a Small Business Support Community támogatási közösséghez való hozzáférést, valamint a valós idejű, online csevegőprogramon keresztüli támogatást is.
 • A Cisco ezen felül magasabb szintre emelte a Cisco Small Business routerekre, switchekre és vezeték nélküli hozzáférési pontokra vonatkozó garanciális szolgáltatásokat és egyszerűbbé tette igénybevételüket. További részletek a www.cisco.com/go/warranty oldalon találhatók.

Kapcsolódó háttéranyagok

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, PR & marketing manager
225 4766
30/460-5872
attila.meszaros@cisco.com