Az American Express Business Travel az eXpert (vmX) névre keresztelt virtuális konferencia-megoldásán keresztül teszi elérhetővé üzleti felhasználók számára a Cisco TelePresence nyújtotta előnyöket. A nyilvános Cisco TelePresence termek és a világszerte egyre szaporodó vállalati tulajdonban lévő rendszerek - a személyes találkozás érzetét keltő kapcsolat révén - alternatívát kínálnak az üzleti utazásoknak.

Átfogó virtuális konferencia-megoldásról lévén szó az eXpert nemcsak a kapcsolathoz szükséges erőforrásokat, technológiát és fizikai helyszíneket biztosítja, hanem olyan tényezők alapján segít az utazóknak eldönteni, hogy virtuálisan vagy személyesen találkozzanak, mint az ár, az utazás időtartama, a találkozó célja vagy a környezetterhelés.

A Cisco TelePresence szolgáltatások kényelmes lehetőséget biztosítanak a vállalatoknak, intézményeknek, utazóknak és távmunkásoknak, hogy kollégáikkal, ügyfeleikkel hatékonyan működhessenek együtt. A Cisco technológiájára építve egyre több szolgáltató kínál már nyilvános TelePresence szolgáltatásokat a világ fontosabb üzleti központjaiban. Ezek közé tartozik a Marriott International szállodalánc, ahol a rendszert az AT&T működteti, a Tata Communications által üzemeltetett termek a Starwood és a Taj Hotels szállodáiban, valamint a szingapúri Rendezvous Hotelben működő terem.

Cisco TelePresence System 3010
Cisco TelePresence System 3010

"A virtuális tárgyalások előnyeivel egyre gyakrabban élnek a vállalatok. Ezért hoztuk létre azon helyszínek hálózatát, ahol a cégek utazási és tárgyalási programjaik tervezésekor a virtuális konferenciákkal is számolhatnak" - mondta Lisa Durocher, az American Express Business Travel első alelnöke. "A célunk az, hogy ügyfeleink részére segítséget nyújtsunk a virtuális tárgyalási lehetőségek optimalizálásához, ezzel párhuzamosan pedig a lehető legnagyobb lefedettséget elérve túlmutassunk a cégek saját tulajdonában álló virtuális tárgyalótermek nyújtotta lehetőségeken."

A nyilvános és zártkörű TelePresence szolgáltatások kombinációja révén az eXpert technológia a virtuális tárgyalási lehetőségek szélesebb körét kínálja. A vmX platform jelenleg offline foglalható, 2011-től pedig várhatóan online foglalásra is mód nyílik.

Az American Express Business Travel virtuális tárgyalási eXpert szolgáltatásával kapcsolatban további információkért látogasson el a következő oldalra: www.americanexpress.com/businesstravel.

A Cisco TelePresence szolgáltatásokról további információt a http://www.ciscotelepresencesuites.com/ címen talál.

Nyilvános TelePresence helyszín előtere a kaliforniai Santa Clara városában.
Nyilvános TelePresence helyszín előtere a kaliforniai Santa Clara városában.

Cégismertető - American Express Business Travel

Az American Express Company divíziójaként az American Express Business Travel (www.americanexpress.com/businesstravel) célja, hogy ügyfeleinek a fokozott megtakarítások, a világszínvonalú ügyfélszolgálat és a kiadások szorosabb ellenőrzése révén segítséget nyújtson utazási ráfordításaik megtérülésének maximalizálásában. Az American Express Travel - amelynek ügyfelei között egyaránt szerepelnek kisvállalkozásokat és multinacionális cégek - a vezető iparági technológiák, az utazásmenedzsment-tanácsadás, a stratégiai beszerzési és szállítókkal való tárgyalások támogatásának kombinációját kínálja, amelyhez online és offline globális ügyfélszolgálati rendszer társul. A Társaság egyúttal egy dinamikus online közösséget is fenntart (www.businesstravelconneXion.com), amely az üzleti utaztatási iparág szereplőinek tapasztalatait kihasználva egy sor különböző perspektívát, követendő gyakorlatot, aktuális kutatási eredményt és iparági hírt kínál.

Az American Express működteti a világ egyik legkiterjedtebb utazásiiroda-hálózatát, amely világszerte több mint 140 országban van jelen. 2009-ben a Társaság teljes utazási értékesítési bevétele 21,5 milliárd USD volt, amely magában foglalja a Társaság saját tranzakcióforgalmát, a vegyesvállalati formában feldolgozott tranzakciókat és a Társaság partnerhálózatának az American Express márkanév alatt feldolgozott tranzakcióforgalmat.

Az American Express Company nemzetközi szolgáltató vállalatként ügyfelei számára hozzáférést biztosít az életet tartalmasabbá tévő és az üzleti sikerhez hozzájáruló termékekhez, ismertekhez és élményekhez. További információért látogasson el a www.americanexpress.com webhelyre és vegye fel velünk a kapcsolatot a www.facebook.com/americanexpress, a www.twitter.com/americanexpress vagy a www.youtube.com/americanexpress oldalon.

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, PR & marketing manager
225 4766
30/460-5872
atmeszar@cisco.com