A Cisco Eos szoftverplatformmal újabb Warner Music Group oldalak indulhatnak a Paramore, Trey Songz, a Halestorm, Sean Paul és más előadók számára


A Warner Music Group (WMG) és a Cisco bejelentette, hogy stratégiai együttműködésük keretében a WMG a jövőben a Cisco Eos közösségi platformot használja több új előadói weboldal működtetéséhez. Az Eos platformon a WMG immár korlátlan számú oldalt hozhat létre az előadók és a lemezkiadók részére.
A Cisco Eos szolgáltatásként elérhető demó szoftverplatform, amelyen a média- és szórakoztatóipari cégek az általuk nyújtott tartalom köré építve hozhatnak létre és működtethetnek közösségi hálózatokat.
A WMG négy új webhelyét már az Eos platformon hozta létre: ezek a Grammy-díjra jelölt Paramore rockzenekar, Trey Songz R&B énekes, a Halestorm nevű rockzenekar, valamint a reggae-énekes Sean Paul oldalai. A WMG azt is bejelentette, hogy a platform segítségével az év végéig számos új oldalt kíván létrehozni, többek között Jason Castro énekes-dalszerző, az American Idol tehetségkutató egykori résztvevője, az R&B énekesnő Estelle és a hip-hop-híresség Lupe Fiasco számára.

Háttér

 • A WMG előadói az Eos platformon keresztül tökéletesen testre szabott közösségi oldalakat hozhatnak létre, és új online élményeket nyújthatnak rajongóiknak.
 • A Cisco Eos integrált kezelőfelületének köszönhetően a WMG lemezkiadói gyorsabban elkészíthetik az előadók oldalait, megfelelve az egyes művészek egyedi megjelenésre és felhasználói élményre vonatkozó igényeinek is.
 • A WMG korlátlan számú előadói oldalt indíthat el e platformon, amelynek egységes adminisztratív háttere nemcsak egyszerűbben kezelhető, de tetszetősebb megjelenést is biztosít.
  • A Cisco új megoldása révén egyetlen eszközzel kezelhetők a közösségi hálózatok, a tartalommenedzsment és az üzleti adatelemzési funkciók.

Idézetek

 • „A WMG-nél új és sokoldalú módszereket dolgozunk ki, amelyekkel tovább gazdagíthatjuk az előadók és rajongók közötti kapcsolatot” – nyilatkozta Edgar Bronfman, Jr., a WMG elnök-vezérigazgatója. „A Cisco e célnak tökéletesen megfelelő platformot fejlesztett ki, amely terveink szerint kulcsfontosságú szerepet kap majd digitális fogyasztói stratégiánkban.”
 • „A Cisco támogatja a média- és szórakoztatóipart az új, személyre szabott és interaktív élmények megvalósításában” – mondta John Chambers, a Cisco elnök-vezérigazgatója. „Külön örömünkre szolgál, hogy olyan vizionárius partnerekkel dolgozhatunk együtt, mint Edgar Bronfman és a Warner Music Group.”
 • „Tanúi vagyunk annak, ahogy drámai mértékben megváltoznak a vásárlók szokásai a szórakoztatóipari tartalmak fogyasztása terén” – nyilatkozta Michael Nash, a WMG digitális stratégiáért és üzletfejlesztésért felelős igazgatóhelyettese, majd így folytatta: „A Cisco Eos biztosítja a teljes körű funkcionalitással rendelkező és egyben nagy forgalomra felkészített oldalak létrehozásához szükséges sebességet és rugalmasságot, amelyen előadóink kapcsolatot tarthatnak rajongótáborukkal.”

Kapcsolódó háttéranyagok

 • További információk a Cisco Eos-ról a CMSG weblapján
 • A Cisco Eos termékadatlapja és technológiai áttekintése. Ezek a webes címkék további magyarázattal szolgálnak arra, hogy a Cisco Eos hogyan támogatja a digitális és közösségi szórakoztatóipari tartalmak szállításáért felelős médiavállalatokat és vezetőket/részlegeket
 • Hírek és események a Ciscoról a Cisco DigMediaRev blog, DigItAll fogyasztói blog felületein, valamint a CiscoEos Twitter fiókjában

A Warner Music Group cégcsoportról

2005 májusában a Warner Music Group lett az egyetlen tőzsdére bevezetett független amerikai zenekiadó vállalat. Az új sztárok és legendás előadók hosszú listájának köszönhetően a Warner Music Group a zeneipar legjobb lemezkiadóit tömöríti, mint az Asylum, az Atlantic, a Bad Boy, a Cordless, az East West, az Elektra, a Nonesuch, a Reprise, a Rhino, a Roadrunner, a Rykodisc, a Sire, a Warner Bros. és a Word. A Warner Music International hazai és nemzetközi választékát tekintve is vezető szerepet tölt be, és nemzetközi leányvállalatain, valamint licencjogosultjain keresztül több mint 50 országban van jelen. A Warner Music Group tagja a Warner/Chappell Music is, a világ egyik vezető zenekiadója, amelynek repertoárjában világszerte több mint egymillió jogvédett tartalom található.