Középvállalati megoldásokInformatikai megoldások középvállalatok számára

Bemutatjuk, hogyan profitálhatnak a vállalatok megfizethető és rendkívül biztonságos informatikai megoldásaink használatával.

Engedje meg, hogy segítsünk

A vállalkozás növekedéséhez szükséges hálózat kiépítése

A 100–1000 főt foglalkoztató középvállalatoknak megfizethető és rendkívül biztonságos informatikai infrastruktúrára van szükségük, amely serkenti az üzleti növekedést.

A Cisco olyan, kifejezetten a középpiacra készült termékekből és megoldásokból álló portfóliót állított össze, amellyel a vállalkozások lépéselőnyre tehetnek szert a versenytársaikkal szemben. Az adatközponttól az együttműködésig, a mobilitástól a biztonságig olyan, hardverre és szoftverre épülő megoldásokat kínálunk helyszíni és felhőben történő használatra, amelyek 29 évnyi ágazatvezető szerepünknek és az így gyűjtött tapasztalatainknak köszönhetően születtek meg. Az alábbi előnyöket kínáljuk:

  • Középpiaci megoldások átfogó portfóliója rugalmas telepítési lehetőségekkel és a kategória legkedvezőbb teljes élettartamköltségével
  • Megbízható partnerek globális hálózata: partnereink segítenek az informatikai megoldások kiválasztásában, telepítésében és kezelésében, így a vállalkozásoknak csak az üzletre kell összpontosítaniuk
  • Megbízható hálózat, amely zökkenőmentessé teszi az új technológiára történő migrálást, és biztosítja a beruházások védelmét
  • A teljes életciklusra kiterjedő finanszírozás rugalmas bővítési és migrálási lehetőségekkel
Üzleti kihívások

Üzleti kihívások

A vállalkozásoknál minden egyes nap olyan stratégiai döntéseket kell hozni, amelyekkel felgyorsítható az üzleti növekedés, fokozható a munkaerő hatékonysága, eredményesebbé tehető a működés, költségmegtakarítás érhető el, és az ügyfelek egyre növekvő elvárásai is túlszárnyalhatók.

Bemutatjuk, hogyan tud megfelelni az üzleti kihívásoknak.
IT-kihívások

IT-kihívások

A megfelelő infrastruktúrára építve szinte zökkenőmentesen vezethetők be az új üzleti alkalmazások és megoldások. Az infrastruktúra könnyedén telepíthető és kezelhető, így az adatközpont stratégiai erőforrássá változtatható, amely láthatóságot, felügyeletet és valós idejű vezérlés tesz lehetővé.

Ismerje meg, hogyan győzhetők le az informatikai kihívások.
Piaci hatások

Piaci hatások

Napjainkban az ügyfelek egyre magasabb igényekkel rendelkeznek, és elvárják, hogy ezek az igények minél gyorsabban teljesüljenek. Aki meg szeretné előzni a versenytársait, annak követnie kell a legújabb trendeket és elvárásokat, ezért a lehető legtöbbet kell kihoznia a nyilvános, privát vagy hibrid felhőkből, támogatnia kell a saját eszközök használatát az alkalmazottak körében, mérsékelnie kell a kockázatot, egyúttal pedig a jogszabályi megfelelőséget is fenn kell tartania.

Bemutatjuk, hogyan mehet elébe a kihívásoknak.
Partnerek

Partnerek

A partnereink által nyújtott középpiaci megoldások versenyelőnyt biztosítanak, amely elengedhetetlen a vállalkozások növekedéséhez és agilitásuk megőrzéséhez. A vállalkozások együttműködési megoldásokat vehetnek igénybe, áttérhetnek a felhőre, leegyszerűsíthetik és bárhol, bármikor elérhetővé tehetik a mobilitást és a saját eszközök használatát, biztonságos és hibatűrő informatikai infrastruktúrát hozhatnak létre, és zavartalanul működhetnek, ha megbízható partnerekkel dolgoznak együtt.

Viszonteladó keresése.

Kövessen bennünket

Az üzleti innováció finanszírozása
Megosztás

Kérdése van? Válaszolunk!