06 80 017 941
 

Cisco Unified Access

Végre! Valódi közös vezetékes és vezeték nélküli hálózatkezelés. Az egységes szabályzat, egységes felügyelet, egységes hálózat elvére épülő Cisco Unified Access segítségével az informatikai munkatársak intelligens hálózati platformot alakíthatnak ki, amely új dimenziókat nyit meg az egyszerűség, agilitás, skálázhatóság és felügyelhetőség terén, így Ön a vállalat fejlesztésének szolgálatába állíthatja infrastruktúrájának teljes potenciálját.

Miért a Unified Access-t válassza?
IDC elemzői értékelés
Videó megtekintése

Egyszerűsítse a hálózattelepítést!

Regisztráljon, hogy megkapja a „Cisco Unified Access – technológiai áttekintés” című tanulmányunkat. Ismerje meg, milyen megoldásokkal segíti a Cisco Unified Access

  • Az üzleti innováció és növekedés felgyorsítását a nagyobb üzleti hatékonyság elősegítésével
  • A szabálybetartatás és beléptetés egyszerűsítését
  • A vezetékes és vezeték nélküli felügyelet egyesítését
  • Hálózata felkészítését a saját behozatalú eszközökre

Fedezze fel, miként teszi mindezt lehetővé az új Cisco Catalyst® 3850 sorozatú kapcsoló és a Cisco 5760 vezeték nélküli LAN-vezérlő.

Tanulmány elolvasása

A hálózati bonyolultság csökkentése

Regisztráljon, hogy megkapja „Az informatikai innováció lehetőségeinek bővítése és a rendszerek egyszerűsítése a Unified Access segítségével” című IDC-tanulmányt.

Olvassa el, milyen javaslatokat ad az IDC a hozzáférési és hálózati egységesítés innovatív architekturális megközelítésének lehetőségeiről és előnyeiről, amelyek nagyobb üzleti agilitást és hatékonyságot nyújtanak Önnek.

Tanulmány elolvasása

Videó megtekintése

Tekintse meg most a “Unified Access megoldások áttekintése” című videónkat. Ebből a videobemutatóból megismerheti az egységes hálózat, egységes szabályzat és egységes felügyelet kialakítását segítő megoldásokat.  

A láthatóság, vezérlés és rugalmasság terén új dimenziókat megnyitó Cisco Unified Access megkönnyíti az informatikai munkatársak számára, hogy a megfelelő felhasználói élményt támogató hatékony megoldásokat hozzanak létre még jobb teljes tulajdonlási költségmutatóval (TCO).

Megtekintés