Osmorici hrvatskih partnera uručena nagrada za najbolje Cisco partnere (Best Cisco Channel Partners Worldwide)

ZAGREB - Cisco Systems, vodeća tvrtka na području mrežnih rješenja za internet, dodijelila je godišnje nagrade za Cisco partnere u okviru globalne tehnološke konferencije Cisco Partner Summit 2006, koja se od 13. do 17. ožujka održavala u San Diegu u Kaliforniji. Nagrade su se dodjeljivale po određenim kriterijima partnerskim tvrtkama s najboljim ostvarenjima u protekloj godini. U konkurenciji tvrtki Cisco partnera iz srednje i istočne Europe za izvrsnost u poslovanju u 2005. godini Partner Summit Global Channel Partner Award dobilo je osam hrvatskih partnerskih tvrtki.

Sedam tvrtki je dobilo nagrade na razini Jadranske regije, dok je tvrtka Computech nagradu dobila na razini srednje i istočne Europe. Tvrtka Computech, Ciscov partner u strateškom ugovoru s Hrvatskim telekomom, ostvarila je najveću prodaju u fiskalnoj 2005. godini. Nagrada je rezultat dugogodišnje i kontinuirane suradnje s tvrtkom Cisco na kvalitetnim projektima u SP okruženju (service provider okruženju ili okruženju za pružatelje usluga) čime se Computech pokazao kao primjer kako pokrivati segment tržišta za pružatelje usluga u cijeloj regiji.

Ovim se nagradila kvaliteta, proaktivnost i nastojanja hrvatskih partnera na tržištu što se prepoznalo kako na nivou Adriatik regije tako i na nivou srednje i istočne Europe.

Dobitnici Cisco partnerskih nagrada za 2005. godinu u Hrvatskoj su:

Kategorija: Dobitnici:
Enterprise PartnerCOMBIS
Gold PartnerIBM
Silver PartnerComputech
Premier PartnerCS Computer Systems
Outstanding Customer SatisfactionRecroNET
Service ProviderT-Com Hrvatska
Managed ServicesMetronet
InnovationMrežne tehnologije Verso


"Prateći rast potreba korisnika, tržište se mijenja i mreža postaje platforma za komunikaciju. Sudeći prema ovogodišnjim nagradama za jadransku regiju, na kojima su hrvatske tvrtke osvojile njih osam, možemo reći da u Hrvatskoj Cisco ima vrhunske partnere", izjavio je ovom prigodom Ivan Olujić, Channel Account Manager tvrtke Cisco Systems Hrvatska.

Nagrade Cisco Global Awards dodjeljuju se partnerima koji zadovoljavaju određene kriterije, kojima se identificira najbolji partner u svakoj kategoriji. Cisco je također uspostavio formalan proces nominiranja i izbora partnera koji započinje kandidiranjem partnera iz svakog prodajnog područja za svaku kategoriju. Te se nominacije potom odobravaju i skupina Ciscovih globalnih partnera i vodećih ljudi iz prodajnih područja donosi konačan izbor. Svi partneri koji osvoje Ciscove godišnje nagrade zadovoljavaju kriterije Cisco Channel Partner Programa i zadovoljstva korisnika, što je temeljni kriterij za dobivanje nagrade.

Više informacija, vijesti, video isječaka i fotografija vezanih uz Cisco 2006 Partner Summit, dostupno je na web stranici http://newsroom.cisco.com/partnersummit/

O tvrtki Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ.CSCO) je vodeće poduzeće na području mrežnih rješenja za internet. Novosti i informacije su na internetskoj stranici www.cisco.com/news. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.
Cisco, Cisco Systems, PIX, IOS i logotip Cisco Systems su registrirani zaštitni znakovi poduzeća Cisco Systems, Inc. i/ili njegovih podružnica u SAD-u i drugim državama. Svi drugi zaštitni znakovi spomenuti u ovom dokumentu vlasništvo su odgovarajućih poduzeća i ustanova.

Osoba za odnose s javnošću:

Adrian Bobanović

Cisco Systems Hrvatska
E: abobanov@cisco.com
T: 01/4628901