Cisco Systems, Inc

Enabling the Cloud

 

01.12.2011.
Blitz Cinestar - Branimir Centar, Zagreb, Dvorana 3
09:00 – 14:30 sati

Danas kada su tvrtke ograničene svojim IT resursima i vremenom potrebnim za investiciju u nove, s „cloud computingom“ mogu učinkovitije i mnogo brže prilagoditi svoje resurse.

Virtualizacija i cloud computing pružaju velike potencijale razvoja, unaprjeđenja i racionalnijeg korištenja IT infrastrukture, kao i značajne financijske uštede. Virtualizacija omogućava korištenje resursa informacijske tehnologije, prema zahtjevu i mjeri organizacijskih jedinica unutar kompanije.

Cloud tehnologija pruža izravan pristup IT resursima i uslugama, koji su na ovaj način izuzeti iz osnovne infrastrukture. Cisco mrežna platforma omogućuje brz, siguran i fleksibilan razmještaj Cloud kapaciteta.

Na ovogodišnjem seminaru pod nazivom „Enabling the Cloud“ demonstrirat ćemo našim sudionicima koje su to tehnologije i na koji način one omogućuju korištenje Cloud Computinga.

Sadržaj

 

Agenda
09:00 09:30 Registracija
09:30 09:45 Dobrodošlica i uvod - Ana Blažinić, Country Manager, Cisco
09:45 10:45 Tehnologije koje omogućavaju Cloud Josip Zimet, Product Sales Specialist, Višnja Milovanović, Consultant Systems Engineer, Cisco
10:45 11:15 Nevrijeme u oblacima i kako se zaštititi - Goran Peteh, Enterprise Systems Engineer, Cisco
11:15 11:30 Cisco Inteligent Automation for Cloud i Cisco SaaS
11:30 11:45 Pauza za kavu
11:45 12:15 Journey to the Flexible Cloud, Bernd Dultinger Regional Sales Manager Eastern Europe, NetApp Austria GmbH
12:15 12:45 Citrix and Cisco changing the world virtually ... End to end”, Damjan Mirtič, Regional Sales manager, Citrix Systems Inc. South East Europe
12:45 13:15 VMware Cloud Infrastructure Stack Overview - Saša Hederić, Senior Presales Consultant, VMware Global Inc.
13:15 13:30 Virtualno računalo na Cisco CIUSu i Cisco virtualizacijskom klijentu/ Q&A
13:30 14:30 Ručak

Fotografije

 

Sponzori

 

Goran Peteh

Goran Peteh
Goran Peteh, rođen u Puli 1972. godine. Ima više od 10 godina iskustva u IT industriji. Upoznaje se sa networkingom kao instruktor na prvoj lokalnoj Cisco akademiji u Hrvatskoj, pokrenutoj na Tehničkom Veleučilištu. Od 2002. godine postaje voditelj iste akademije koja 2005. godine osvaja nagradu za najbolju lokalnu akademiju u EMEA (Europe, Middle East, Africa) regiji. U 2005. godini prelazi u Cisco Systems gdje je zadužen kao sistemski inženjer za Enterprise korisnike u Hrvatskoj sa posebnim fokusom na područje mrežne sigurnosti i tehnologije vezane uz podatkovne centre.
 
Bernd Dultinger

Bernd Dultinger
Bernd Dultinger je regionalni voditelj prodaje NetAppa za Istočnu Europu. U toj ulozi odgovoran je za razvoj poslovanja NetAppovih rješenja za pohranu podataka i učinkovitost upravljanja podacima kao i razvoj partnera u regiji. Ima široko međunarodno iskustvo u IT industriji i više od 10 godina iskustva na tržištima Istočne Europe. Prije dolaska u NetApp 2006. godine, obnašao je nekoliko menadžerskih pozicija u tvrtki CA Software gdje je uspješno razvijao partnersku mrežu i suradnju s ključnim IT vendorima na tržištima Austrije, Švicarske, Turske, Istočne Europe i Bliskog Istoka.
 
Damjan Mirtič

Damjan Mirtič
Damjan Mirtič je od 1998. godine obnašao nekoliko IT pozicija u regiji radeći za tvrtke Navision a/s i Microsoft. Trenutno je zaposlen u tvrtki Citrix Systems na poziciji regionalnog voditelja prodaje za Jugoistočnu Europu.
 
Saša Hederić

Saša Hederić
Posljednje tri godine Saša radi kao presales konzultant u tvrtki VMware. Ima višegodišnje iskustvo u projektiranju i održavanju enterprise-class datacentara kako za domaće tako i za globalne kompanije. Svojim bogatim iskustvom i poznavanjem komponenti i kompleksnosti IT infrastrukture pridonio je uspjehu realizacije najvećih regionalnih IT projekata.

Sponzori

 

NetApp Kao jedna od vodećih tvrtki u stvaranju inovativnih rješenja za pohranu, upravljanje i zaštitu podataka (engl. storage systems) te pripadajućih programskih rješenja, NetApp je vodeću poziciju na tržištu zadržao na temelju kvalitetnih rješenja, zadovoljnih korisnika te podrške koju pruža diljem svijeta. NetApp je u svijetu prepoznatljiva kao jedna od rijetkih tvrtki koja svojim inovativnim rješenjima i novim patentima pomiče granice tehnologije, a svojim proizvodima olakšava poslovanje mnogim korisnicima.

Od svog osnutka 1992. g. NetApp na tržište isporučuje široki portfelj proizvoda za pohranu podataka koji su se kod korisnika brzo pokazali tehnološki i cjenovno prihvatljivi. U suradnji s vodećim tvrtkama informacijsko-tehnološkog sektora, NetApp stvara aktualna i efektivna rješenja sustava pohrane podataka koja optimiziraju potrebe IT industrije. Na taj način NetApp korisniku pruža upravo proizvod kakav korisniku treba, povećavajući efikasnost i produktivnost rada samog korisnika.

NetApp pruža korisnicima raznovrsna rješenja prilagođena njihovim zahtjevima, potrebama i načinu umrežavanja sustava za pohranu podataka
 
NetApp Arrow je distributer NetApp rešenja.
 
NetApp Citrix, vodeća tvrtka za virtualizaciju, SaaS i Cloud tehnologije.

Citrix tehnologije omogućuju fleksibilnost koja vam pomaže da održite ravnotežu između privatnog i poslovnog – slobodu da radite bilo gdje, bilo kada prema rasporedu koji odgovara vašem zaposleniku.

Više od 230 tisuća poduzeća oslanja se na njihova tehnološka rješenja za virtualizaciju, svakog dana na više od 100 milijuna poslovnih računala dostavljaju se mrežna i cloud rješenja.

Tvrtka Citrix ima mrežu partnera koja broji preko deset tisuća tvrtki u sto zemalja. Godišnji prihod komapnije u 2010. Godini iznosio je više od 1,87 milijarde dolara.
 
NetApp VMware globalni lider u području virtualizacijske i cloud infrastrukture, isporučuje korisnički prokušana rješenja koja ubrzavaju IT kroz smanjenje kompleksnosti i osiguravanje fleksibilne i agilne isporuke servisa. VMware omogućava tvrtkama da prihvate cloud model koji odgovara njihovim jedinstvenim poslovnim izazovima. VMware-ov pristup ubrzava prijelaz u cloud computing, dok u isto vrijeme štiti postojeće investicije i unaprijeđuje sigurnost i kontrolu.

S više od 250,000 korisnika i 25,000 partnera, VMware-ova rješenja pomažu organizacijama svih veličina u smanjenju troškova, povećanju poslovne agilnosti i osiguravaju mogućnost izbora.

PRIJAVITE SE !

Sponzori

Zanimljivo: