Datakeskus ja virtualisointi

Datakeskus- ja virtualisointiratkaisut

Integroi, skaalaa ja hallitse ratkaisuja helposti

Cisco Unified -datakeskusratkaisut auttavat vähentämään kustannuksia, ovat tehokkaasti skaalautuvia ja helposti hallittavia sekä yksinkertaistavat toimintoja.

Pilvi-infrastruktuuri

Pilvi-infrastruktuuri

Muunna IT, hyödynnä IT-resurssit ja tuota palveluja omaan yritykseesi ottamalla käyttöön julkiset, yksityiset tai yhteisöpilvet – oletpa sitten palveluntarjoaja tai toimintoja kehittävä IT-ryhmä.

Konsolidointi ja virtualisointi

Konsolidointi ja virtualisointi

Vähennä infrastruktuurin kustannuksia ja lisää IT-puolen tuottavuutta yhtenäisillä datakeskusratkaisuillamme sekä konsolidoimalla ja virtualisoimalla datakeskukset, palvelimet ja verkot.

Datakeskussovellukset

Datakeskussovellukset

Optimoi yrityssovellukset – mukaan lukien Microsoft, Oracle, SAP ja uudet sovellukset, kuten yritysanalyysit ja suuret datamäärät – luotettavalla, edullisella, joustavalla alustalla datakeskusratkaisuja varten.

Työasemien virtualisointi

Työasemien virtualisointi

Lisää hallinnollista ohjausta ja tietoturvaa sekä vähennä kuluja VMware- ja Citrix-työpöytävirtualisointiratkaisuilla ja yhdistetyillä ratkaisuilla.

Integroidut järjestelmät

Integroidut järjestelmät

Kehitä datakeskusratkaisuja käyttämällä sovellusten ja pilvipalvelujen yhtenäistä infrastruktuurialustaa Ciscon esivalidoitujen ja -testattujen ratkaisujen ja johtavien tallennus- ja hypervisor-kumppanien avulla.

Tarvitsetko apua?

Share