Liikevaihto kasvoi 11 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajasta

Cisco (NASDAQ: CSCO) julkisti 28.1.2012 päättyneen tilivuotensa toisen vuosineljänneksen tuloksen. Ciscon liikevaihto toisella vuosineljänneksellä oli11,5 miljardia dollaria, mikä on 11 prosenttia enemmän kuin edellisen tilikauden vastaavalla vuosineljänneksellä (10,4 miljardia dollaria).

Yhtiön tilikauden toisen vuosineljänneksen nettotulos (GAAP) oli 2,2 miljardia dollaria eli 0,40 dollaria osakkeelta. Edellisen tilivuoden vastaavalla vuosineljänneksellä nettotulos (GAAP) oli 1,5 miljardia dollaria eli 0,27 dollaria osakkeelta. Osakekohtainen GAAP-nettotulosnousi 48 prosenttia.

Yhtiön nettotulos (non-GAAP) oli tilikauden toisella vuosineljänneksellä 2,6 miljardia dollaria eli 0,47 dollaria osakkeelta, kun se edellisen tilikauden vastaavalla vuosineljänneksellä oli 2,1 miljardia dollaria eli 0,37 dollaria osakkeelta.Osakekohtainen non-GAAP-nettotulos nousi 27 prosenttia.

“Teimme vahvan neljänneksen ennätyksellisellä liikevaihdolla ja osakekohtaisella tuloksella”, toteaa Ciscon pääjohtaja John Chambers.

“Olemme pysyneet vahvasti kolmevuotissuunnitelmassamme kasvattaa tulosta nopeammin kuin liikevaihtoa ja se näyttää toteutuvan suunnitellusti. Saavutimme miljardin dollarin säästötavoitteemme neljänneksen etuajassa. Tulette näkemään myös jatkossa määrätietoisen ja aggressiivisen Ciscon, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään älykkäitä verkkoja liiketoimintansa kehittämisessä”, Chambers jatkaa.


Alkuperäinen englanninkielinen tiedote ja lisätietoja saatavilla osoitteessa:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=668049

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.