Liikevaihto kasvoi lähes viisi prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajasta

Cisco (NASDAQ: CSCO) julkisti 29.10.2011 päättyneen tilivuotensa ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksen. Maailman johtavan tietoverkkoratkaisujen toimittajan ensimmäisen vuosineljänneksen liikevaihto oli 11,3 miljardia dollaria, mikä on 4,7 prosenttia enemmän kuin edellisen tilikauden vastaavalla vuosineljänneksellä (10,8 miljardia dollaria).

Yhtiön tilikauden 2012 ensimmäisen vuosineljänneksen nettotulos (GAAP) oli 1,8 miljardia dollaria eli 0,43 dollaria osakkeelta. Edellisvuoden vastaavalla vuosineljänneksellä nettotulos (GAAP) oli 1,9 miljardia dollaria eli 0,34 dollaria osakkeelta.

Yhtiön nettotulos (non-GAAP) oli ensimmäisellä vuosineljänneksellä 2,3 miljardia dollaria eli 0,43 dollaria osakkeelta, kun se edellisvuoden vastaavaan aikaan oli 2,4 miljardia dollaria eli 0,42 dollaria osakkeelta.

“Teimme vahvan vuosineljänneksen. Rakenneuudistuksemme on valtaosin valmis, ja olemme strategiamme mukaisesti valmiita toimittamaan älyverkkoja, arkkitehtuuria ja integraatiotuotteita asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin. Älyverkkoja tarvitaan myös tiukkoina aikoina uuden yritystoiminnan, yritysten liikevaihdon ja uusien kulutusmallien vauhdittamiseksi, uusien asiakas- ja työntekijäkokemusten mahdollistamiseksi ja tehokkuuden lisäämiseksi. Ainutlaatuinen tarjoomamme verkko-, video- ja ryhmätyökalujen sekä pilvipalveluarkkitehtuurien osalta tekee Ciscosta strategisen liiketoimintakumppanin”, sanoo Ciscon pääjohtaja John Chambers.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote saatavilla osoitteessa:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=542064

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.