Telepresencen käyttö laajenemassa virtuaalineuvotteluista virtuaalipalveluihin

Cygatelle on myönnetty ensimmäisenä Suomessa Cisco TelePresence Video Master -kumppanuus. Kumppanuus on osa Ciscon ATP (Advanced Technology Partner) -ohjelmaa. Kumppanuus on tunnustus siitä, että Cygate on edennyt Ciscon TelePresence ATP -ohjelmassa korkeimmalle ja vaativimmalle tasolle.

Cygatella ollaan nähty virtuaalineuvotteluiden mahdollisuudet ja panostettu niihin liittyvään tekniseen osaamiseen, mistä kumppanuus on myös osoitus.

Master-tason saavuttaminen edellyttää Ciscon kumppaneilta kykyä tarjota parasta mahdollista osaamista Ciscon TelePresence-tuotealueella. Lisäksi se vaatii yhdistyneen viestinnän kokonaisuuksien laajaa ymmärtämistä ja kykyä viedä tämä ymmärrys toteutuksiin saakka.

”Uusi Master-taso täydentää Cygaten jo ennestään vahvaa Cisco-osaamista. Cygate on Ciscon Gold Partner - sertifioitu edustaja Suomessa. Gold-partneruus tarkoittaa Cygaten asiakkaille muun muassa parhaita kaupallisia ehtoja, taattua teknistä osaamista, hyvää toimituskykyä sekä laadukasta ylläpitopalvelua”, kertoo Suomen Ciscon TelePresence Technology -yksikön maajohtaja Owe Ekman.

”Suomalaisyrityksissä ja organisaatioissa ollaan nykyisin kiinnostuneita TelePresencen kaltaisista virtuaalineuvotteluista, joiden avulla voidaan keskustella kasvotusten, vaikka välimatkaa olisi paljon. Virtuaalineuvottelut vähentävät matkustustarvetta ja matkustamiseen kuluvaa aikaa ja auttavat myös pienentämään ekologista jalanjälkeä. Virtuaalineuvotteluista ollaan nyt siirtymässä myös uudenlaisiin palveluihin, esimerkiksi virtuaaliopetus tulee varmasti yleistymään Suomessakin. Lisäksi etätulkkausta käytetään jo nyt viittomakielisten, puhevammaisten ja maahanmuuttajien tulkkaustarpeisiin”, toteaa Cygaten toimitusjohtaja Ilkka Äyräväinen.

Lisätietoja:

Cygate Oy, puh. 040 302 2049
toimitusjohtaja Ilkka Äyräväinen
E: New Emaililkka.ayravaine@cygate.fi

Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061
TelePresence Technology -yksikön maajohtaja Owe Ekman
E: New Emailowe.ekman@cisco.com

Cygate on Pohjoismaiden johtava turvallisten ja hallittavien tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Cygate suunnittelee, asentaa ja ylläpitää IP-teknologiaan perustuvia integroituja tietoverkkoratkaisuja, joissa yhdistyvät omat ja yhteistyökumppaneiden tuotteet. Lisäksi Cygate tarjoaa järjestelmien ja tietoverkkojen hallinta- ja valvontaratkaisuja sekä hallintapalveluja.Cygate-konsernissa on noin 535 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Ruotsissa ja Suomessa. Pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa. Cygaten pääomistaja on TeliaSonera. Cygaten toimipisteet Suomessa sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. www.cygate.fi.

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.