Nollakoron rahoitus mahdollistaa viivästyneiden IT-projektien aloittamisen nopeammin, ennen ongelmia


Cisco tarjoaa nollaprosentin rahoitusta eurooppalaisille pienille ja keskisuurille yrityksille. Cisco Capital -yhtiön EasyLease Zero-percent -rahoitusohjelma mahdollistaa nollakoron rahoituksen, kun ratkaisussa on mukana Ciscon tuotteita ja palveluja. Nollakoron rahoitusohjelma on tarjolla Euroopassa heinäkuun loppuun asti.

Cisco EasyLease-rahoitus on ollut käytössä jo useissa muissa Euroopan maissa. Nyt nollaprosentin rahoitusohjelman myötä se lanseerataan myös Suomessa. Ohjelma on ollut menestys markkinoilla kaikissa maissa. Se auttaa asiakkaita käyttämään rahaa joustavasti, ilman isoja kertainvestointeja ja siten tekemään tärkeät IT-investoinnit ajoissa ennen kuin liiketoiminta vaarantuu tietoverkon tai viestintäjärjestelmän ongelmien vuoksi.

”Tuomme nollakoron EasyLease-ohjelman Suomeen, koska uskomme sen vauhdittavan nyt pk-yritysten kykyä investoida alkavaan talouskasvuun. Ohjelma sopii monenlaisille pk-yrityksille, koska tarvetta joustavaan rahoitukseen on lähes kaikilla toimialoilla. Kumppanimme ovat tärkeässä roolissa tämän rahoitusohjelman tehokkaassa käytössä laajassa asiakaskentässä”, toteaa Suomen Ciscon kumppaniliiketoiminnan johtaja Jaakko Hyttinen.

EasyLease joustaa hyvin erilaisiin hankintoihin ja summa venyy 1 000 eurosta 250 000 euroon. Rahoitukselle voi saada kolmen vuoden maksuajan.

”Uskomme, että asiakkaita kiinnostaa nollakoron rahoitus, joka mahdollistaa ennustettavat kuukausimaksut kertainvestoinnin sijaan. Monille asiakkaille tämä ohjelma voi avata myös uuden vaihtoehtoisen rahoituskanavan IT-investoinneille”, Hyttinen kertoo.

Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061
Myyntipäällikkö Miika Ruotsalainen
miika.ruotsalainen (at) cisco.com

Kumppaniliiketoiminnan johtaja Jaakko Hyttinen
jaakko.hyttinen (at) cisco.com

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2009/prod_111009.html