Lehdistötiedote

09.07.2009

Cisco ja Accenture ketteröittävät suuryrityksiä viestintä-, virtualisointi- ja ryhmätyöratkaisuilla
Accenture & Cisco Business Group -virtuaaliyksikkö auttaa tehostamaan liiketoimintaprosesseja

Cisco ja Accenture laajentavat strategista yhteistyötään. Yhtiöt perustavat virtuaaliyksikön auttamaan suuryrityksiä parantamaan ketteryyttään tuomalla ryhmätyöskentely- ja datakeskusten virtualisointiominaisuuksia keskeisimpiin liiketoimintaprosesseihinsa. Accenture & Cisco Business Group -yksikkö suunnittelee ja rakentaa liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joilla integroidaan yhdistettyjä viestintäratkaisuja sekä ryhmätyökaluja organisaatioiden it-infrastruktuuriin.

Accenture & Cisco Business Group on yhteishanke, joka auttaa tukemaan muun muassa ratkaisukehitystä sekä myyntiä ja markkinointia. Asiakkaat saavat käyttöönsä Accenturen toimialakohtaisen osaamisen teknologian hyödyntämisestä liiketoiminnan prosesseissa sekä Ciscon asiantuntemuksen kehittyvistä ja tuoreimmista teknologioista, kuten ryhmätyövälineistä ja datakeskusten virtualisoinnista. Yksikkö auttaa suuryrityksiä tehostamaan useissa maissa toimivien tiimien viestintää ja yhteistyötä sekä sisäisesti että asiakkaiden, kumppanien ja toimittajien kanssa. Asiakkaalla voi olla sopimus kumman yhtiön kanssa tahansa.

Yksikkö auttaa yrityksiä hyödyntämään teknologiaa liiketoiminnan strategisena tukena.

”Perustimme Accenture & Cisco Business Groupin tarjoamaan saumattoman palvelutiimin, joka auttaa asiakkaita parantamaan toimintaansa ja kilpailukykyään. Tämä tapahtuu helpottamalla teknologioiden käyttöönottoa asiakkaiden sopeutuessa uusiin työskentely- ja toimintatapoihin”, sanoo Accenturen virtuaaliyksikön johtaja Andre Hughes.

”Jotta ryhmätyökaluista saadaan täysi hyöty, täytyy niiden laajentua saumattomasti käyttäjien työpöydän, yksiköiden ja koko organisaation rajojen yli. Työkalujen täytyy tukea liiketoimintaprosesseja ja -sovelluksia kautta organisaation koko it-infrastruktuurin. Yhdessä Accenturen kanssa autamme yrityksiä siirtymään virtualisoidumpaan toimintamalliin. Käytämme tietoverkkoa alustana mahdollistamaan saumattoman pääsyn keskeisiin liiketoimintaprosesseihin ja -sovelluksiin missä ja milloin tahansa - päätelaiteriippumattomasti”, sanoo Ciscon USA:n, Japanin ja Kanadan liiketoiminnasta vastaava johtaja Rob Lloyd.

Accenture & Cisco Business Group auttaa yhtiöitä kaatamaan teknologian ja liiketoimintaprosessien raja-aitoja tarjoamalla strategiaa, arkkitehtuurin suunnittelua ja käyttöönottopalveluja Accenturen ja Ciscon ryhmätyöpalveluiden ja teknologioiden yhdistämiseen. Näitä ovat muun muassa yhdistetyt viestintäratkaisut, Ciscon Webex-ryhmätyökalu ja Cisco TelePresence-etäläsnäolojärjestelmä, jotka voidaan tuoda osaksi asiakasyhtiöiden ydinliiketoimintaa ja teknologia-alustoja.

Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy
puh. 0204 7061
kumppaniliiketoiminnan johtaja Jaakko Hyttinen
jaakko.hyttinen (at) cisco.com

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2009/prod_022409.html

 

 

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi

Accenture on globaali liikkeenjohdon konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys. Accenture yhdistää vankan kokemuksen, kattavan toimialojen ja liiketoiminta-alueiden osaamisen sekä tutkimustiedon maailman johtavista yrityksistä. Accenture työskentelee yhdessä yritysten tai julkisen sektorin organisaatioiden kanssa tavoitteenaan auttaa näitä menestymään pitkäjänteisesti. Accenturen liikevaihto oli 31.8.2008 päättyneenä tilivuotena 23,39 miljardia dollaria. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 177 000 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita 120 maassa. www.accenture.com.