Uutiset

Cisco ostaa turvakameroihin erikoistuneen SyPixx Networksin

08.03.2006

Cisco ilmoitti ostavansa turvakameroihin erikoistuneen SyPixx Networksin. SyPixx on yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa verkkopohjaisia videovalvontaohjelmistoja ja laitteistoja. Järjestelmä mahdollistaa analogisten valvontakameroiden kytkemisen osaksi avointa IP-verkkoa. Ciscon asiakkaat voivat näin integroida olemassaolevat videovalvontajärjestelmänsä osaksi turvallisuuskonseptiaan.

"Ciscon vastustuskykyisen verkon strategian avulla Cisco on jo osoittanut, että IP-verkko toimii yritysten informaatiosuojan perustana. Tämän yritysoston avulla haluamme osoittaa, että IP-pohjainen tietoverkko voi olla myös alustana yrityksen aineellisen varallisuuden turvaamiselle", kertoo Martin De Beer Cisco Systemsiltä.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2006/corp_030706.html?CMP=ILC-001

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.

Tarvitsetko apua?

Share