Ratkaisut keskisuurille yrityksille

Keskisuurten yritysten tietotekniikka

Katso kuinka edulliset, erittäin turvalliset IT-ratkaisumme tuovat uutta arvoa liiketoimintaan.

Hanki verkko, jota yrityksesi tarvitsee kasvaakseen

Keskisuuri, 100–1000 henkeä työllistävä yritys tarvitsee edullisen, erittäin turvallisen perustietotekniikan, joka kasvaa yrityksen mukana.

Ciscon keskisuurille yrityksille suunnitellut tuotteet ja ratkaisut auttavat pysymään askeleen verran edellä kilpailijoita. Tarjoamme alan johtavan asiantuntemuksen ja lähes 30 vuoden kokemuksen pohjalta kehitettyjä laitteisto- tai ohjelmistopohjaisia ratkaisuja – tietokeskuksesta yhteistyöhön, mobiiliratkaisuista tietoturvaan, toimitiloista pilvipalveluihiin. Hyödyt yrityksellesi:

  • Kattava valikoima keskisuurille yrityksille suunniteltuja ratkaisuja, joustavat käyttömahdollisuudet ja markkinoiden edullisimmat kokonaiskustannukset
  • Maailmanlaajuinen kumppaniverkosto, jonka luotettavat toimijat auttavat valitsemaan, käyttämään ja hallinnoimaan IT-ratkaisuja niin, että yritys voi keskittyä omaan liiketoimintaansa
  • Luotettava verkko, joka mahdollistaa sujuvan siirtymän uusiin teknologioihin ja on todistettavasti turvattu sijoitus
  • Elinkaarirahoitus joustavin päivitys- ja siirtomahdollisuuksin
Yrityksen haasteet

Yrityksen haasteet

Yrityksessä on päivittäin tehtävä liiketoiminnan kasvua vauhdittavia ja työtehoa parantavia päätöksiä. Tehosta toimintaa ja säästä kustannuksissa. Ylitä asiakkaiden alati kasvavat odotukset.

Näin voitat yrityksen haasteet.
Tietotekniikan haasteet

Tietotekniikan haasteet

Oikeanlainen perustietotekniikka mahdollistaa uusien liiketoimintasovellusten ja ratkaisujen häiriöttömän käyttöönoton. Tietotekniikka on helposti käytettävissä ja hallittavissa. Tietokeskus kehittyy strategiseksi resurssiksi, joka tukee yrityksen näkyvyyttä ja reaaliaikaista hallintaa.

Katso kuinka voit voittaa tietotekniikan haasteet.
Markkinavaikutukset

Markkinavaikutukset

Nykypäivän asiakkaat odottavat saavansa entistä enemmän entistä nopeammin. Kilpailussa pärjätäkseen yrityksen täytyy pysyä trendien ja tarpeiden suhteen ajan tasalla, ottaa kaikki hyöty irti julkisista, yksityisistä ja hybridimuotoisista pilvistä, tukea työntekijöiden langattomia BYOD-ratkaisuja, vähentää riskejä ja varmistaa säännösten noudattaminen kaikessa toiminnassa.

Näin ennakoit ja täytät odotukset.
Kumppanit

Kumppanit

Kumppaneidemme tarjoamat keskisuurille yrityksille suunnatut ratkaisut voivat tuottaa yrityksellesi tarvittavaa ketteryyttä ja kilpailuetua. Hyödynnä yhteistyöratkaisuja, siirry pilvipalveluihin, ota käyttöön yksinkertaistetut ajasta ja paikasta riippumattomat mobiili- ja BYOD-ratkaisut, takaa tietotekniikan turvallisuus ja kestävyys sekä henkilökohtainen mielenrauha työskentelemällä luotettavien kumppaneiden kanssa.

Etsi jälleenmyyjä.

Seuraa meitä verkossa

Yritysinnovaatiosi rahoittaminen
Jaa

Tarvitsetko apua?

Share