Cisco televisiossa ja elokuvissa

Ciscon teknologia on esillä useissa TV-ohjelmissa ja elokuvissa. Jos olet suosikkisarjan 24-tuntia ystävä, tiedät miten Ciscon teknologia on auttanut Jack Baueria pelastamaan maailman.

TV-ohjelmissa ja elokuvissa käytössä olevat Ciscon ratkaisut näyttävät miten kehittämämme tietoverkkoteknologiat muuttavat viestintä- ja yhteistyötapoja.

Katso ohjelmanäytteitä, lue lisää ratkaisuista "kulissien takana", tai tutustu missä muissa TV-ohjelmissa ja elokuvissa on käytetty Ciscon teknologioita.

Seuraa myös ohjelmien saapumista DVD-levitykseen!


Cisco TelePresence tekee debyyttinsä 24-tuntia sarjan kuudennella tuotantokaudella, kun kaksi valtion johtajaa pitää virtuaalisen kokouksen, josta kolmannen maailmansodan syttyminen riippuu - tai sitten ei. Cisco TelePresence tarjoaa täysin elävän ja henkilökohtaisen kaltaisia kokemuksia ihmisten, yritysten tai tapahtumien välillä. Ihmiset voivat työskennellä, kokea tilanteita, viettää vapaa-aikaa ja opiskella henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa tietoverkon välityksellä, kaikkialla maailmassa.

Cisco TelePresence mukana 24-tuntia.

Viewing this video requires the latest version of Adobe Flash Player with JavaScript enabled.

Get Flash

 

Lisää ohjelmanäytteitä:
Cisco TelePresence mukana 24-tuntia (Sarjan 6 - jakso 22)Pop-up Icon
(Video - 1:58 min)
Cisco TelePresence mukana 24-tuntia (Sarjan 6 - jakso 20)Pop-up Icon
(Video - 1:23 min)


Katso, kuinka Mac Taylor (Gary Sinise) pitää uuden tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa virtuaalisen kokouksen FBI:n ja muiden kenttäagenttien kanssa selvittääkseen rikoksen. Toinen ratkaisevan tärkeä kohtaus nähdään kauden lopetusjaksossa. Second Life -virtuaalimaailmassa Ciscon IP-puhelimet, TelePresence ja Digital Media Signage -ratkaisut ovat C.S.I. Crime Scene –tapahtuman keskeisimpiä ominaisuuksia.

Cisco TelePresence mukana CSI:NY.

Viewing this embedded video requires the latest version of Adobe Flash Player with JavaScript enabled.

Get the Flash Player

 

Lisää ohjelmanäytteitä:
Cisco TelePresence mukana CSI:NY (Sarjan 4 - jakso 421)Pop-up Icon
(Video - 1:19 min)


Heroes-sarjan ensimmäisellä kaudella cheerleader Claire (Hayden Panettiere) tekee shokkilöydön Ciscon videovalvonnan avulla. Videovalvonta kuuluu Ciscon henkilökohtaisen turvallisuuden tuotteisiin. Sen avulla pystytään järjestämään helppo ja turvallinen pääsy useiden kohteiden live- ja nauhoitettuun videointiin esimerkiksi kampuksilla, liikkeissä ja liikkuvissa kohteissa.

Cisco videovalvonta mukana Heroes.

Viewing this embedded video requires the latest version of Adobe Flash Player with JavaScript enabled.

Get the Flash Player

 

Lisää ohjelmanäytteitä:
Cisco videovalvonta mukana Heroes (Sarjan 2 – jakso. 211)Pop-up Icon
(Video - 1:58 min)

TV-ohjelmat, Elokuvat & Pelit

Tv-ohjelmat

Elokuvat

Pelit

Tarvitsetko apua?

Share