Yleiskatsaus

Virtualisoinnista hyödyt Unified Computing -ratkaisulla


"Päätimme käyttää tätä ratkaisua, koska sen suorittimissa on eniten tehoa neliömetriä kohti. Voimme myös hallita ratkaisua käyttäjäystävällisellä, keskitetyllä hallintatyökalulla, Cisco UCS Managerilla. Näin voimme toimia mahdollisimman joustavasti ja skaalautuvasti.”

Fabian Waser, vCloudin toimitusjohtaja

Nykyään yli 11 000 asiakasta ympäri maailmaa luottaa liiketoiminnassaan Cisco Unified Computing System (UCS) -järjestelmään ja Intel® Xeon® -suorittimeen. Virtualisoinnin ja UCS:n käyttöönotto tuo asiakkaille esimerkiksi seuraavia etuja:

  • 30 prosenttia pienemmät infrastruktuurikustannukset
  • 40 prosenttia parempi sovellusten suorituskyky
  • 90 prosenttia lyhyemmät käyttöönottoajat.

Cisco UCS numeroina


Numerot ja faktat ovat paras tapa todistaa jotakin. Käyttämällä Cisco UCS -järjestelmää asiakkaat saavat seuraavat konkreettiset edut:

  • palvelinten käyttöönottoon ja hallintaan kuluva aika pienenee 80 prosenttia
  • CRM-sovelluksen käyttökustannukset pienenevät 20 prosenttia.

Seuraavasta videosta selviää myös, mitä luku 900 tarkoittaa UCS-asiakkaiden eduista puhuttaessa.Intel® Xeon® -suorittimella toimivan Cisco UCS:n suunnittelussa tähdättiin yksinkertaisuuteen, integrointiin, nopeuteen, automaatioon ja käytön helppouteen.

 

Tiesitkö tämän?

Intel® Xeon® -suorittimella toimiva Cisco Unified Computing System (UCS) on kolmessa vuodessa saavuttanut 63 suorituskyvyn maailmanennätystä.

Useat toimittajat käyttävät alan tunnustamia suorituskyvyn mittaustestejä, kuten:

  • VMware VMmark
  • Oraclen mittaustestit
  • Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC) -mittaustestit

Vain kolmessa vuodessa Cisco UCS on saanut yhtenäisen arkkitehtuurinsa ansiosta parhaan tuloksen 63:ssa näistä testeistä. Tämä saavutus todistaa, miten tehokas yhtenäinen arkkitehtuuri on.

> Lisätietoja


HP-järjestelmään verrattuna Cisco UCS on 47 prosenttia nopeampi, ja uuden palvelimen lisääminen käytössä olevaan järjestelmään on 67 prosenttia yksinkertaisempaa.

Cisco UCS:n tarkoituksena on tehdä tietotekniikasta yksinkertaisempaa, nopeampaa ja tehokkaampaa, joten järjestelmä on suunniteltu helposti asennettavaksi ja laajennettavaksi. Cisco pyysi riippumatonta Principled Technologies
-yritystä vertailemaan kahden korttiteknologiasi lisäämistä Cisco UCS- ja HP-järjestelmiin.


Tulos: kahden korttipalvelimen lisääminen toimivaan Cisco UCS -järjestelmään onnistuu 67 prosenttia vähemmillä vaiheilla kuin HP Blade -järjestelmään.

> Lue raportti (PDF - 773 kt)


Cisco UCS -korttipalvelimet päihittävät HP:n

Seuraavassa videossa Principled Technologies vertaa korttipalvelinten käyttöönottoa Cisco UCS- ja HP-järjestelmässä. Katso, miksi Cisco UCS:n käyttöönotto on 47 prosenttia nopeampaa.Cisco on ainoa valmistaja, joka tarjoaa saman hallinnan ja edut sekä kortti- että kehikkopalvelimille.

Perinteisesti korttipalvelimet ovat tarjonneet parempaa tiheyttä, monipuolista hallintaa ja integrointia, mikä on usein saavutettu lisäämällä järjestelmään monimutkaisia ja erilaisia moduuleja. Kehikkopalvelimia sen sijaan hallittiin irrallisina yksikköinä.


Cisco UCS tarjoaa yhtenäistä, sulautettua hallintaa verkolle, tallennukselle ja tietojenkäsittelylle. Mikä on vielä ainutlaatuisempaa, asiakkaat saavat samat edut riippumatta siitä, käyttävätkö he kortti- vai kehikkopalvelimia vai molempia. Cisco UCS Manager – yhtenäisyys on voimaa.

> Lisätietoja


Cisco Extended Memory -teknologia vähentää pääoma- ja käyttökustannuksia.

Cisco UCS:n innovatiivinen arkkitehtuuri tukee suuria, jopa 192 Gt:n RAM-muisteja. Tämä arkkitehtuuri koostuu edullisista 4 Gt:n DIMM-kammoista kalliimpien 8 Gt:n DIMM-kampojen sijaan.


Lisäksi jopa 384 Gt:n RAM-muistin käyttö kahden vastakkeen järjestelmässä tukee useampia virtuaalilaitteita paljon muistia vaativissa sovelluksissa. Näin voit pienentää ohjelmistolisensseihin käyttämiäsi kustannuksia, jotka ovat yleensä sidoksissa suorittimiin. Tulos: voit tehdä enemmän vähemmällä.

> Lisätietoja


Laske verkkotyökalulla, kuinka paljon Cisco UCS:n käyttöönotto tuottaisi yrityksellesi.

Ciscon ilmaisella verkkotyökalulla voit laskea UCS:n kokonaiskustannukset ja sijoitetun pääoman tuoton. Kuvaile nykyistä palvelinympäristöäsi ja valitse mahdollinen UCS-ratkaisu vertailuun, niin näet, missä voit säästää rahaa.

> Kokeile työkalua


Cisco Capital tarjoaa kattavan rahoitusratkaisun kaikille datakeskuksen osille.

Cisco Capital tarjoaa kattavan rahoitusratkaisun kaikille virtuaalisen, pilvipohjaisen datakeskuksen osille: tietojenkäsittelylle, verkolle ja tallennukselle. Rakennatpa uutta järjestelmää tai päivität olemassa olevaa datakeskusalustaa, kilpailukykyinen korkotasomme auttaa vähentämään kustannuksia.


Tarjoamme myös ratkaisuja, joiden avulla voit päivittää palvelin- ja korttitekniikkasi nopeammin. Meiltä saat laitteiston, ohjelmistot ja palvelut yhdellä sopimuksella, mikä tuo kokonaiskustannuksiin läpinäkyvyyttä ja yksinkertaistaa sisäisen kustannusvastaavuuden mallia.


Lue lisää Cisco UCS:n rahoituksesta:Asiakkaat kertovat

Katso, miten muut asiakkaat hyötyvät Cisco UCS -järjestelmästä, joka toimii Intel® Xeon® suorittimella.Italialainen sähköalan yritys leikkasi IT-kustannuksiaan 75 prosenttia
(PDF - 354 kt)


"Harkitsemistamme järjestelmistä UCS:ssä oli paras hinta-laatu-suhde. UCS:n integrointimahdollisuudet yksinkertaistavat IT-arkkitehtuuria niin paljon, että säästöt ovat yllättävän suuria. Me esimerkiksi pienensimme tietotekniikan käyttökustannuksia noin 75 %."


– Samuele Cerquetti, teknologiapäällikkö, EdifEnsiluokkaista palvelua luksushotellissa Zürichissä (PDF - 470 kt)


"Neljäkymmentä fyysistä palvelinta on korvattu kuudella UCS-korttipalvelimella. Aluksi epäilimme, että Ciscon ratkaisu saattaisi olla liian suuri tarpeisiimme, mutta houkutteleva hinta, helppo hallinta ja useat saatavilla olevat toiminnot veivät lopulta voiton."


– Patrick Stäheli, teknologiajohtaja, Dolder Grand HotelSveitsiläinen palveluntarjoaja tarjoaa infrastruktuuria palveluna (PDF - 413 kt)


"Päätimme ottaa tämän ratkaisun käyttöön, koska siinä on eniten tehoa neliömetriä kohti prosessorin suorituskyvyn ja tallennustiheyden suhteen. Voimme myös hallita ratkaisua käyttäjäystävällisellä, keskitetyllä hallintatyökalulla, Cisco UCS Managerilla."


– Fabian Waser, toimitusjohtaja, vCloudItävaltalainen yritys suoriutui UCS-järjestelmän avulla käyttäjien määrän nopeasta kasvusta (PDF - 245 kt)


"Cisco UCS:n palveluprofiilien ansiosta voimme ottaa valmiiksi määritetyt laitteet käyttöön muutamassa minuutissa. Ennen siihen olisi kulunut vähintään päivä."


– Arthur de Pauw, operatiivinen päällikkö, ThalesMedia-alan yritys kasvatti liikevaihtoaan Internet-suoratoistolla (PDF - 372 kt)


"GOL TV:n suoratoisto Internetissä toi mainos- ja tilaustuloja arviolta jopa 300 000 euron edestä, ja kun sisällönjakoa ei enää tarvitse ulkoistaa, säästämme noin 250 000 euroa vuodessa. Cisco UCS:n avulla voimme valmistella ja ottaa uuden palvelun käyttöön noin 50 prosenttia nopeammin."


– Gustau Serra, tietohallintopäällikkö, MediaproJulkinen toimija Luxemburgissa laajensi palveluitaan helposti (PDF - 163 kt)


"Cisco asensi kaiken hämmästyttävän nopeasti. Kaikki sujui uskomattoman helposti. Verkkointegroinnin voi tehdä monella eri tavalla ja konfiguraatio tehdään vedä ja pudota -menetelmällä. Cisco UCS -järjestelmän asennuksen jälkeen Chambre de Métiers on valmis luomaan turvallisen pilvipalvelun."


– Jean-Yves Kayser, projektipäällikkö ja tietotekniikkainsinööri, Chambre des Métiers
Lue lisää kertomuksiaTukipalvelut
Ota yhteyttä ja keskustele Cisco UCS -arkkitehtuurista.

  • Tekninen tuki
  • Etsi paikallinen kumppani


Intel, Intelin logo, Intel Inside, Intel Core ja Core Inside ovat Intel Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.