Cloud

Hvorfor cloudløsninger og tjenester har betydning

Cloudløsninger og tjenester giver god økonomi. De hjælper organisationer med at reducere kapitaludgifter (CapEx) og driftsomkostninger (OpEx), dele cloudaktiver og levere dynamiske tjenester on demand. De giver fleksible forretningsmodeller, der gør det muligt at starte skalérbare tjenester hurtigere og mere effektivt, uanset hvor virksomheden ligger, og hvor stor den er. Og de kan løse nogle af de største teknologiske og forretningsmæssige udfordringer, som organisationer nu står overfor.

Hvad du bør overveje

Den første overvejelse i en "verden med mange skyer", er at beslutte dig for, hvilken cloudmodel, der er den rette for din organisation og dine muligheder. En anden overvejelse, der gælder særligt for applikationer til f.eks. collaboration og video, er at skabe en sikker og konsistent oplevelse af forskellige leveringsmodeller, der afhænger af, hvordan folk vælger at bruge dem. Endelig får du brug for en lang række innovative leverandører, som kan levere og installere løsninger, der integreres med og understøtter din valgte cloudmodel med – alt sammen med henblik på at optimere ydelsen, alsidigheden og effektiviteten af din cloudløsning.

Det er vigtigt at gennemtænke dit valg af teknologi nøje, så cloudløsninger installeres effektivt. Uanset om du opbygger eller bruger tjenester fra private, public eller hybrid clouds, leverer Cisco de afgørende elementer, der er nødvendige for at understøtte din strategi.

Sådan understøtter Cisco CloudVerse din cloudstrategi

Ciscos løsning er CloudVerse. Cisco CloudVerse integrerer fuldt ud og transparent de tre fundamentale elementer af skyen, der giver simplicitet, kontekstbevidst sikkerhed, skalérbarhed, alsidighed og en garanteret oplevelse på en hvilken som helst enhed et hvilket som helst sted.

Cisco CloudVerse

Disse elementer omfatter:

Cloudapplikationer og tjenester

Den nye måde at samarbejde på er mere mobil, social, visuel og virtuel. I post-pc-æraen er det nødvendigt med løsninger til understøttelse af fleksible cloudleveringsmodeller og miljøer, hvor man medbringer sin egen enhed, hvilket giver et nyt omfang af frihed og produktivitet. Din organisation kan få glæde af mere effektive møder, personlige visuelle oplevelser og sikker dokumentdeling, hvor som helst, når som helst og på en hvilken som helst enhed – uanset om det er fra vores partnere eller Cisco Collaboration Cloud.

Unified Data Center

Traditionelle datacenterarkitekturer blev skabt til statiske og fysiske miljøer – ikke virtualiserede. De kan derfor stille sig i vejen for de fordele ved ydelse, alsidighed og effektivitet, som cloudimplementeringer lover – samt de øgede sikkerhedsniveuer, de kræver. Ciscos Unified Data Center er designet specifikt til virtualisering og cloud computing. Det leverer automatisk provisionering og administration af det delte fabric af computer-, netværks- og storage-ressourcer, hvilket er nødvendigt for at kunne levere it-tjenester i og mellem datacentre.

Cloud Intelligent Network

Netværket er det fundament, der forbinder en "verden af mange skyer". Den underliggende infrastruktur skal kunne levere cloudtjenester på en dynamisk måde og administrere dem automatisk for forskellige indholdstyper. Et Cisco Cloud Intelligent Network kan være med til at sikre leveringen af cloudtjenester, give adgang og tjenester til de rette brugere og give dig fleksibilitet til at forbinde public, hybrid og community clouds.

Du har imidlertid brug for mere end byggeblokke. Din teknologiinfrastruktur består af operativsystemer, administrationssoftware, virtualiseringssoftware, storage-systemer og en lang række database-, middleware- og virksomhedsapplikationer. Cisco CloudVerse leverer et omfattende sæt Cloud Enablement Services og teknologiløsninger, der leveres gennem et effektivt partner-økosystem, som opfylder alle dine krav til skyen.

Få mere at vide

Live demo af CloudVerse

Du skal have den nyeste version af Adobe Flash Player med JavaScript aktiveret for at kunne se denne video.

Hent Flash Player

Et mere alsidigt datacenter

Du skal have den nyeste version af Adobe Flash Player med JavaScript aktiveret for at kunne se denne video.

Hent Flash Player

Beskyt alle typer clouds

Du skal have den nyeste version af Adobe Flash Player med JavaScript aktiveret for at kunne se denne video.

Hent Flash Player

Cisco CIO tilbyder indsigt i private cloud

Du skal have den nyeste version af Adobe Flash Player med JavaScript aktiveret for at kunne se denne video.

Hent Flash Player

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del