Cloud

Hver enkelt organisation har sine egne specifikke behov og overvejelser, når den gennemgår faserne under cloud-implementering. Disse omfatter:

  • Konsolidering af aktiver
  • Standardisering af drift
  • Virtualisering af miljøet
  • Automatisering af tjenestelevering
  • Sikring af en konsistent oplevelse

Med tanke på dette bestræber Cisco sig på at understøtte dine specifikke behov under overgangen til den cloudmodel, du har valgt. Cisco tilbyder et stort sortiment af muligheder, der hjælper dig med at planlægge, købe og installere dine cloudløsninger. Og Cisco fokuserer på din succes ved at være med til at sætte din virksomhed i stand til at udvikle sig med nye tjenester.

Planlæg din cloudløsning

Cisco tilbyder Cloud Enablement Services, der hjælper dig med at planlægge og designe en cloudløsning. Vi tilbyder cloudtjenester, datacenteroplevelse og netværksekspertise, der hjælper dig med at realisere den fulde værdi af skyen. Cisco hjælper også med at fjerne usikkerheden ved cloudleverandører ved at certificere udbydere og skabere af cloudløsninger med programmet Cisco Cloud Builder og programmet Cisco Powered Cloud Service. Dette globale netværk af partnere omfatter eksperter i implementering af cloudløsninger, der udnytter den fulde styrke ved Ciscos teknologi. Disse partnere kan hjælpe dig med at planlægge din strategi og fremskynde implementeringen.

Opbyg din egen løsning

Cisco leverer de essentielle byggeblokke, arkitekturer, løsninger og integrerede systemer, der forenkler processen med at opbygge public, private eller hybrid clouds. Disse kan købes som individuelle produkter eller som integrerede stakke, der kombinerer databehandling, netværk, virtualisering og storage fra brancheførende leverandører i præ-validerede konfigurationer. Hvis der opstår behov for yderligere hjælp, er Cisco og dets globale netværk af partnere også klar til at hjælpe med et komplet udvalg af Cloud Enablement Services.

Få adgang til Hosted Collaboration Services fra Cisco

Som direkte forbrugere af Ciscos hostede applikationer får brugere i en organisation adgang til end-to-end-, virksomhedskritiske collaboration-applikationer og -tjenester i virksomhedsklasse. Cisco Collaboration Cloud inkluderer Cisco WebEx Conferencing, Cisco WebEx Instant Messaging and Presence og Cisco TelePresence Callway.

Find en Service Provider

For kunder, der køber cloud-tjenester fra Service Providers, arbejder Cisco sammen med et stort udvalg af Service Providers, der implementerer tjenester baseret på en Cisco-valideret cloud-infrastruktur, herunder over 20 Service Providers, der tilbyder hostede collaboration-løsninger baseret på Cisco Hosted Collaboration Solution.

Markedsfør og sælg cloudtjenester

Mange Service Providers har udviklet cloud-tjenester, der er drevet af Cisco-teknologi og har brug for at ekspandere deres salgskanaler. Ciscos Cloud Services Reseller-programmet hjælper Service Providers med at markedsføre og sælge cloud-tjenester ved at engagere Ciscos veletablerede salgsteams eller ved at arbejde med Ciscos forhandlerpartnere.

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del