Cisco Danmark

Cisco Spam & Virus Blocker

Cisco Spam & Virus Blocker

30 dages "try-and-buy" tilbud på Cisco Spam & Virus blocker.

Tilbuddet er begrænset til én Cisco Spamblocker pr. virksomhed, købt via en certificeret Cisco-forhandler. Udstyret kan returneres inden for 30 dage fra købstidspunktet. Tilbuddet gælder indtil 26. juli 2009. Sidste returdato er 25. august 2009. Kontakt din registrerede Cisco-forhandler for nærmere oplysninger samt vilkår og betingelser.

Tilmeld dig Cisco Innovators

Join Cisco Innovators
Bliv en del af et fællesskab af ejere af mindre virksomheder og tekniske eksperter, der deler de seneste tendenser i branchen.

Få mere at vide

Cisco Spam & Virus Blocker: Oversigt

Cisco Spam & Virus Blocker er en dedikeret sikkerhedsenhed med antispam, antivirus og antiphishing, der stort set eliminerer e-mail-trusler på én gang.


Stor nøjagtighed: Hjælper med til at sikre, at e-mail-trusler og spam bliver stoppet, mens forretnings-e-mail bliver leveret.

Løbende automatiske opdateringer: Konstant kommunikation med SenderBase-tjenesterne, en netværksdatabase med e-mail-sikkerhedstrusler, sørger for, at din Cisco Spam & Virus Blocker installerer de nyeste opdateringer for at beskytte virksomhedens e-mail.

Nem installation og brug: Enkle browserbaserede installationsguider gør det muligt for dig at installere Cisco Spam & Virus Blocker på stort set ethvert netværk på 15 minutter, så din virksomhed er beskyttet næsten med det samme.

Nem administration: Du er beskyttet mod spam fra det øjeblik, hvor programmet er installeret, uden yderligere besvær for dig og dine medarbejdere.

Oplev en relateret løsning til din virksomhed

Secure My Business Beskyt min virksomhed
Beskyt netværket mod hackere, nedbrud og virus.

Cisco Spam & Virus Blocker: Funktioner

 • Beskytter mindre virksomheder ved at yde effektiv beskyttelse mod spam, virus og andre e-mail-trusler for at sikre netværket og virksomhedens data, samtidig med at produktiviteten forøges.
 • Stopper spam med det samme i modsætning til andre produkter, der kræver løbende og tidskrævende administration for at fungere effektivt.
 • Reducerer driftsomkostningerne med enkel installation på få minutter og løbende automatiske opdateringer.
 • Forbedrer ydeevnen i netværk, servere og computere ved at hjælpe med til at eliminere uønsket e-mail.
 • Giver ro i sindet med en komplet løsning, der omfatter hardware, software, opdateringer og support i én enkelt pakke.

Cisco Spam & Virus Blocker: Modeller

Cisco Spam & Virus Blocker: Ressourcer

Dataark

Cisco Spam & Virus Blocker: Effektiv beskyttelse mod spam, virus og e-mail-trusler (PDF - 171 KB)

Cisco Spam & Virus Blocker: Introduktion

Er du interesseret? Hvis du vil have mere at vide, kan du starte her.

Find a Partner

Find en partner

Du kan købe Cisco-produkter og -tjenester, der passer til dine behov, gennem en certificeret Cisco Channel-partner. Alle vores partnere har veldokumenterede kvalifikationer og vil arbejde sammen med dig om at finde de bedste produkter og løsninger til virksomhedens største udfordringer.

 • Find en certificeret Cisco Channel-partner eller serviceleverandør i dit område – skriv din adresse og dine interesser for at finde den rette partner for din virksomhed.

Service and Support

Tjenester og support

Opnå maksimal driftssikkerhed, minimale forstyrrelser og adgang til hjælp døgnet rundt, alle dage med en serviceoption for mindre virksomheder.

Financing

Finansiering

Få fordelen af fleksible finansieringsmuligheder, leasing og særlige programmer og tilbud fra Cisco Capital.

Implementation

Administrerede tjenester

Få en serviceleverandør til at være vært for og administrere en løsning for dig og gennemse de tilgængelige implementeringsmuligheder.

Cisco Spam & Virus Blocker: For partnere

Nøglebudskab

Nøjagtighed er af afgørende betydning for e-mail-sikkerhed. Nøjagtigheden i Cisco Spam & Virus Blocker hjælper med til at sikre, at e-mail-trusler og spam bliver stoppet, mens forretnings-e-mail bliver leveret. Med løbende automatiske opdateringer til e-mail-trusler yder Cisco Spam & Virus Blocker e-mail-beskyttelse, så snart den er installeret, og kræver ikke yderligere vedligeholdelse for at sikre den størst mulige nøjagtighed.


Fordele

 • Hjælper kunderne med at imødegå de almindelige problemer med spam, der skader produktiviteten og ofte bringer andre trusler ind i virksomheder.
 • Yder øjeblikkelig og mærkbar hjælp til kunderne ved at løse problemet med spam.
 • Avancerede funktioner i et enkelt program, der er rettet mod mindre virksomheder, kan installeres hurtigt, opdaterer viden om trusler automatisk og kræver ikke løbende opmærksomhed.

Dybdegående spørgsmål

 • Hvor meget af din e-mail-trafik er spam?
 • Hvor meget arbejdstid tror du, dine medarbejdere mister hvert år på grund af spam og e-mail-trusler?
 • Hvor nøjagtig er den antispamløsning, I bruger i øjeblikket, og hvor meget tid må I bruge på at vedligeholde den?

Ressourcer

Partner Central lock icon

Lad os hjælpe dig

 • Ring på 8088 5967 eller
 • Deltag i en diskussion
 • teknisk support
 • Find en forhandler i dit område

Del

Seminarkalender 2015