Små og mellemstore virksomheder

Hold medarbejdere og kontorer forbundet

Få forbindelse til verden

Opret forbindelse, samarbejd, få succes

Se, hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge et grundlæggende netværk og en stærkere virksomhed.

Du skal have Adobe Flash Player 8 med JavaScript aktiveret for at kunne se denne video.

Hent Flash Player

Fra pen og papir til automatisering

Svømmeskole forbinder kontorer og automatiserer fakturering med Cisco-netværk. (2:59 min.)

Du skal have Adobe Flash Player 8 med JavaScript aktiveret for at kunne se denne video.

Hent Flash Player

Grundlæggende netværksprincipper

Lær om grundelementerne i et netværk for små virksomheder. (3:21 min.)

Du skal have Adobe Flash Player 8 med JavaScript aktiveret for at kunne se denne video.

Hent Flash Player

Fremskaffelse af kunder. Udvidelse af produkter og services. Ansættelse af flere medarbejdere. Du har nok at se til.

Cisco har alt det, du skal bruge for at forbinde din virksomhed til verden: enkelt, pålideligt og til en konkurrencedygtig pris, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Cisco Small Business tilbyder dig:

 • Valgmuligheder. Vores brede vifte af routere, switche og trådløse access points arbejder sammen for at sammenkæde enheder med hinanden og med internettet.
 • Sikkerhed. Indbygget sikkerhed er med til at beskytte virksomhedens mest værdifulde aktiver: netværket og dataene.
 • Adgang. Hold medarbejderne forbundet og produktive, uanset hvor de er, ved at give dem meget sikker fjernadgang til virksomheden og dataene derhjemme eller på farten.
 • Hjælp. En Cisco-partner kan hjælpe med at opbygge en netværksløsning, der er baseret på dine behov, og som understøtter dig, nu og i fremtiden.

Får virksomheden glæde af det? Tal med din Cisco Certified Channel Partner om, hvordan du kan komme i gang med Cisco. Derefter kan du med tiden tilføje funktioner for at imødekomme dine forretningsudfordringer på en måde, der er rigtig for dig.


Cisco Small Business-løsninger hjælper dig med at tilslutte dit netværk og få sikker adgang til de data og programmer, du har brug for.

Vores løsninger giver dig nye måder at levere services til dine kunder, give adgang til logistikkæden for dine partnere og give dine medarbejdere grundlæggende forretningsværktøjer.

Og når du har et sikkert netværk på plads, er det nemt at tilføje nye teknologier og funktioner, når du har brug for dem. En typisk Cisco Small Business-løsning:

 • Forbinder enheder på kontoret: Cisco-switche forbinder computere, servere, printere og så videre, så alle er forbundet med hinanden og er produktive, uanset om du har brug for grundlæggende, "plug-and-play"-tilslutning eller mere avancerede switchingfunktioner.
 • Forbinder medarbejdere med netværket: Med Cisco-routere og VPN-firewalls kan medarbejdere dele en forbindelse til internettet og give fjernopkoblede medarbejdere og andre afdelinger en enkel måde at opsætte meget sikre forbindelser til netværket.
 • Forbinder trådløst: Med Ciscos trådløse adgangspunkter kan dine medarbejdere oprette forbindelse til netværket, når de ikke sidder på deres plads - befinder sig et sted på kontoret eller sidder i et mødelokale - og giver sikker gæsteadgang til det trådløse netværk.

Find eller kontakt din Cisco-forhandler for yderligere oplysninger om denne løsning. Du kan også kontakte en service provider, som kan hoste og administrere løsningen.

Hvordan fungerer det?

Er du interesseret? Sådan kommer du i gang, hvis du vil vide mere:

Find en partner

Du kan købe Cisco-produkter og -services, der passer perfekt til dine behov, gennem en Cisco Certified Channel Partner. Alle vores partnere har bekræftede anbefalinger og vil arbejde sammen med dig om at finde de bedste produkter og løsninger til virksomhedens største udfordringer.

Find en Cisco Certified Channel Partner eller service provider i dit område, angiv din placering og dine interesser, og find den rigtige partner til din virksomhed.

Vigtige spørgsmål at stille din partner

 

Service og support

Maksimér pålidelighed, minimér forstyrrelser, og få adgang til hjælp 24 timer i døgnet med en SMB-serviceaftale.

Finansiering

Benyt dig af fleksible finansieringsmuligheder, leasing og særlige programmer og tiltag fra Cisco Capital.

Administrerede services

Få en service provider til at hoste og administrere en løsning til dig samt til at gennemgå tilgængelige implementeringsmuligheder.

Lad os hjælpe dig

 • Ring på 8088 5967 eller
 • Deltag i en diskussion
 • teknisk support
 • Find en forhandler i dit område

Del