Små og mellemstore virksomheder

Kommunikér og samarbejd

Kommunikér og samarbejd

Få mere ud af telefonen

Se, hvordan Ciscos kommunikationsteknologi kan hjælpe din virksomhed. (2:55 min.)

Kommunikér

Tid er penge

Se, hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge et grundlæggende netværk og en stærkere virksomhed. (2:48 min.)

Du skal have Adobe Flash Player 8 med JavaScript aktiveret for at kunne se denne video.

Hent Flash Player

Arbejd mere effektivt. Gør mere med mindre. Løft produktiviteten til det næste trin.

Cisco hjælper dig med at samarbejde ved at samle telefon, e-mail, sms'er, konferenceopkald og video, hvilket gør dig mere produktiv. En Cisco Small Business Communications-løsning tilbyder:

 • En bedre måde at kommunikere. Få adgang til oplysninger, og kommunikér hvor som helst med en hvilken som helst enhed og på et hvilket som helst netværk.
 • En nem måde at føre mennesker sammen på. Har du brug for at indkalde til et hastemøde? Se hurtigt, hvem der er tilgængelige, og find den bedste måde at få fat i dem på - før du rækker ud efter telefonen.
 • Telefoner og programmer, der samarbejder. Sammenkæd dit CRM-system (customer relationship management) eller andre programmer - sundhed, forsikring, bilreparation - til dit kommunikationssystem for at hjælpe din gruppe med at reagere hurtigere på kundeforespørgsler.

Snak med din Cisco Certified Channel Partner om, hvordan Cisco kan hjælpe dig med at imødekomme dine forretningsudfordringer på en måde, der er den rigtige for dig.

Med Cisco Small Business-løsninger kan du hurtigt føre mennesker sammen for at løse problemer og opfylde kundernes behov. Sørg for, at alle er enige - og bliver ved med at være det. Når medarbejdere har forbindelse, er de produktive.

 • Start med et forbundet Cisco-netværk, der kombinerer telefoni, video og data, så alle kan kommunikere på deres egen måde og være mere produktive.
 • Sammenkæd programmer med telefoner, f.eks. dit CRM-system (customer relationship management) eller andre, der er specifikke for din virksomhed, f.eks. Allscripts, AMS 360, and Mitchell 1, for at øge effektiviteten og betjene kunderne bedre.
 • Tilføj videokameraer, der giver mulighed for at omdanne almindelige telefonopkald og onlinemøde til videoopkald for at opnå en bedre, mere personlig samarbejdssession.
 • Tilføj tilstedeværelsesfunktioner, der giver medarbejdere mulighed for at vide, om kollegaer er tilgængelige, hvordan de foretrækker at blive kontaktet, og klik ganske enkelt på et telefonnummer for at ringe op, så det er endnu nemmere at få fat i folk.

Find eller kontakt din Cisco-partner for yderligere oplysninger om denne løsning. Du kan også kontakte en service provider, som kan hoste og administrere løsningen.

Hvordan fungerer det?

Er du interesseret? Sådan kommer du i gang, hvis du vil vide mere:

Find en partner

Du kan købe Cisco-produkter og -services, der passer perfekt til dine behov, gennem en Cisco Certified Channel Partner. Alle vores partnere har bekræftede anbefalinger og vil arbejde sammen med dig om at finde de bedste produkter og løsninger til virksomhedens største udfordringer.

Find en Cisco Certified Channel Partner eller service provider i dit område, angiv din placering og dine interesser, og find den rigtige partner til din virksomhed.

Vigtige spørgsmål at stille din partner

 

Service og support

Maksimér pålidelighed, minimér forstyrrelser, og få adgang til hjælp 24 timer i døgnet med en SMB-serviceløsning.

Finansiering

Benyt dig af fleksible finansieringsmuligheder, leasing og særlige programmer og tiltag fra Cisco Capital.

Administrerede tjenester

Få en service provider til at hoste og administrere en løsning til dig samt til at gennemgå tilgængelige implementeringsmuligheder.

Lad os hjælpe dig

 • Ring på 8088 5967 eller
 • Deltag i en diskussion
 • teknisk support
 • Find en forhandler i dit område

Del