Vær mere produktiv

Vær mere produktiv

Før produktiviteten til nye højder

Et nyt telefonisystem giver Everything Tradeshows uforstyrrede kundeservicemuligheder. (4:39 min)

Tag produktiviteten til nye højder

Et nyt telefonisystem giver Everything Tradeshows uforstyrrede kundeservicemuligheder. (4:39 min)

Hvis du vil se den integrerede video, skal den seneste version af Adobe Flash Player med JavaScript aktiveret være installeret.

Hent Flash Player


Arbejd mere effektivt. Udret mere med mindre. Tag produktiviteten til nye højder

Hvordan? Med ét ord – samarbejde. Nemt, effektivt, billigt og så ofte som muligt. Ciscos løsninger til små og mellemstore virksomheder kan hjælpe dine teams med at blive mere produktive gennem et bedre samarbejde. Sådan gøres det:

 • Du skal ikke blot fortælle det - vis det. Har du et nyt produkt, du skal løfte sløret for til et eksternt salgsteam? Opnå maksimal gennemslagskraft: Vis dem, hvad der er nyt ved at lave et videoopkald i stedet for et almindeligt opkald.
 • Få nemt folk samlet og løs problemer. Skal der indkaldes til et hastemøde? Med blot nogle få klik kan du hurtigt finde ud af, hvem der er ledige, og indkalde til konferenceopkald eller onlinemøder. Få adgang til kundeoplysninger alle de steder, hvor der er internetadgang, så du hurtigt og nemt kan arbejde med kolleger om at løse problemer.
 • Hold forbindelsen til mobile medarbejdere. Når der hele tiden er flere kommunikationskanaler åbne, og det altid er muligt at se, hvem der er til rådighed, og hvordan de kan kontaktes, betyder "ude af huset" ikke længere "uden for rækkevidde".

Find din lokale Cisco-partner for at få flere oplysninger om denne løsning. Du kan også ringe til Cisco på 80 88 59 67.Med Ciscos løsninger til små og mellemstore virksomheder kan du hurtigt samle folk, så I kan løse problemer og leve op til kundernes behov. Få alle i den samme båd og behold dem der. Når medarbejdere holdes opdateret, forbliver de produktive.

 • Start med et pålideligt, fleksibelt, sikkert netværksfundament fra Cisco, der kombinerer telefoni, data, video og trådløs teknologi på ét nætværk, så alle kan bevæge sig rundt, holdes opdateret og forblive produktive.
 • Tilføj software, der knytter dine CRM-database til telefonisystemet. Derved kan du ved hjælp af pop up-skærmbilleder på computeren øjeblikkeligt få vist data om hver enkel kunde. Find øjeblikkeligt ud af, om der er nogen, der kan besvare et spørgsmål eller deltage i et hastemøde.
 • Tilføj videotelefonisoftware og kameraer, så du kan omdirigere almindelige telefonopkald og onlinemøder til videoopkald sammen med telefoner, der er udviklet til at holde kontakten til mobile medarbejdere, og altid give dem adgang, uanset hvor de befinder sig.
 • Tilføj programmer, der giver opkaldskontrol og statusfunktioner, som gør det muligt for medarbejdere at vide, om kolleger er tilgængelige, og hvordan de foretrækker at blive kontaktet. Og brug værktøjslinjer i kendte programmer, f.eks. Microsoft Outlook og Internet Explorer, for at forbedre produktiviteten.

Find din lokale Cisco-partner for at få flere oplysninger om denne løsning. Du kan også ringe til Cisco Danmark på 80 88 59 67.Med Ciscos løsninger til små og mellemstore virksomheder får du data-, telefoni- og videosamarbejdsværktøjer til at hjælpe med at øge produktiviteten. Du kan bl.a. overveje følgende løsninger:

 • Cisco Smart Business Communications System - et alt-i-et-system, udviklet specielt til små virksomheder - kombinerer telefoni-, data, trådløs teknologi og sikkerhed og inkluderer Cisco Unified Communications 500 Series-systemet.
 • Cisco Integrated Services Routers 800-, 1800- og 2800-serien opretter forbindelse til internettet og andre netværk. Med 800-serien får du integreret sikkerhed, software, der reducerer antallet af applikationer og forenkler styringen af netværksenheder, samt support til trådløs forbindelse og og virtuelle private netværk. 1800- og 2800-serierne tilføjer telefoni og Unified Communications.
 • Softwaren til Cisco Unified CallConnector effektiviserer kommunikation og forbedrer produktiviteten med versioner til Microsoft Dynamics CRM og Salesforce.com, som knytter Cisco Unified Communications 500 Series-systemet til din CRM-løsning. Cisco Unified CallConnector Mobility giver mulighed for ét nummer, som automatisk viderestiller opkald til den pågældende medarbejders placering på en valgfri telefon. Cisco Unified CallConnector til Microsoft Windows tilføjer statusfunktioner. Denne version bruger værktøjslinjer i kendte programmer, som f.eks. Microsoft Outlook og Internet Explorer, så medarbejderen får statusoplysninger, der gør det muligt for dem hurtigt at få fat i kolleger, da de på forhånd ved, om de står til rådighed, og hvordan de foretrækker at blive kontaktet. Medarbejdere kan også bruge værktøjslinjen til at søge efter kontaktpersoner i deres kartotek og klikke på kontaktpersonens navn for at starte et opkald ved hjælp af deres IP-telefon.
 • Cisco Unified Video Advantage leverer videofunktionalitet til Cisco Unified IP Phones 7900-seriens telefoner og til Cisco IP Communicator-softphone. Med Cisco Unified Video Advantage kan du bruge den velkendte telefonbrugergrænseflade til at foretage og modtage videoopkald. Løsningen omfatter Cisco VT Camera II, som er et USB-kamera, der er placeret på din pc eller på skærmen af den bærbare computer.
 • Cisco Unity Express og Cisco Unity Connection tilbyder komplet voicemail, automatisk telefonpasning og integreret messaging sammen med mulighed for avanceret opkaldshåndtering og talegenkendelse – alt sammen til en fornuftig pris. Du kan få adgang til din voicemail ved hjælp af telefonen, e-mail-klienten eller en webbrowser. Eller du kan administrere dine meddelelser håndfrit med talekommandoer. Du kan også få vist, sortere, søge efter og afspille meddelelser ved hjælp af displayet på din IP-telefon.

Find din lokale Cisco-partner for at få flere oplysninger om denne løsning. Du kan også ringe til Cisco Danmark på 80 88 59 67.

Sådan køber du

 

Du kan købe de Cisco-produkter og -tjenester, som passer til dig via en certificeret Cisco Channel Partner. Alle vores partnere har de kvalifikationer, der skal til for at finde de bedste produkter og løsninger til dine største erhvervsmæssige udfordringer.

Find den lokale Cisco-partner via Google Maps eller ved at søge efter den teknologi, du har brug for, f.eks. routere og switche, sikkerhed, telefoni- og konferenceløsninger, trådløs forbindelse. Du kan også finde en serviceudbyder, der kan hoste og administrere din løsning.

Vigtige spørgsmål du bør stille din partner

 

Service og support

Maksimér pålideligheden, minimér afbrydelser og få hjælp til adgang 24 timer i døgnet med en SMB-tjeneste.

Finansiering

Få fordel af fleksibel finansiering, leasing og særlige programmer samt promovering fra Cisco Capital.

Implementering

Få en service provider til at hoste og administrere din løsning og se tilgængelige implementeringsmuligheder.

Lad os hjælpe dig

 • Ring på 8088 5967 eller
 • Deltag i en diskussion
 • teknisk support
 • Find en forhandler i dit område

Del