Datacenter og virtualisering

Datacenter- og virtualiseringsløsninger

Integrér, skalér og administrér løsninger på en let måde

Cisco Unified Data Center-løsninger medvirker til at reducere omkostninger, levere overlegen skalérbarhed, er lette at administrere og forenkler driften.

Cloud-infrastruktur

Cloud-infrastruktur

Implementer offentlige, private eller community clouds som en hjælp til at omdanne IT, omsætte dine IT-aktiver til penge, og levere tjenester tilbage til virksomheden – uanset om du er en service provider eller en fremadtænkende IT-gruppe.

Konsolidering og virtualisering

Konsolidering og virtualisering

Reducer omkostningerne til infrastruktur, og øg IT-produktiviteten med vores samlede tilgang til datacenterløsninger, herunder konsolidering og virtualisering af datacentre, servere og netværk.

Datacenterapplikationer

Datacenterapplikationer

Optimer applikationer til store virksomheder – herunder Microsoft, Oracle, SAP og fremspirende applikationer som f.eks. forretningsanalyse og store data – via en pålidelig, omkostningseffektiv, fleksibel platform til datacenterløsninger.

Desktop-virtualisering

Desktop-virtualisering

Forøg administrativ kontrol og datasikkerhed, og reducer omkostningerne med desktop-virtualiseringsløsninger og samlede løsninger med VMware og Citrix.

Integrerede systemer

Integrerede systemer

Opbyg datacenterløsninger ved hjælp af en standardiseret, konvergeret infrastrukturplatform til applikationer og cloud computing med forudvaliderede og forudafprøvede løsninger fra Cisco og førende lager- og hypervisorpartnere.

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del