Datacenter og virtualisering

Datacenterløsninger

Hurtigere tjenester, færre risici

Opdag, hvorfor Cisco er førende inden for integrerede infrastrukturer.

Hurtigere tjenester, færre risici

Opnå hurtigere resultater med anerkendte løsninger

Implementer hurtigere virksomhedsapplikationer, dataanalyse, desktop-virtualisering og cloud-løsninger med anerkendte datacenterløsninger. Oplev en overlegen skalérbarhed, forenklet administration og strømlinet drift. Øg fleksibiliteten og den indbyrdes kompatibilitet med en programmerbar infrastruktur bygget på åbne standarder. Opnå alt dette med færre risici og med lavere omkostninger.

Vores portefølje af Cisco UCS-integrerede infrastruktur- og tjenesteløsninger giver ensartede, meget sikre og pålidelige forretningsresultater.

Big data og analyser

Big data og analyser

Opnå forudsigeligt gennemløb og latens for dine mest krævende 'big data'-applikationer. Cisco UCS-servere har en uovertruffen ydelse, skalérbarhed og tilgængelighed.

Cloud-løsninger

Cloud-løsninger

Implementer offentlige, private eller community-clouds til omsætning af dine it-aktivere til penge. Levér tjenester tilbage til virksomheden, uanset om du er service provider eller en intern it-afdeling.

Data Center Applications

Data Center Applications

Optimer virksomhedsapplikationer, f.eks. fra Microsoft, Oracle og SAP. Drag fordel af vores pålidelige, omkostningseffektive og fleksible platform.

Desktop Virtualization

Desktop Virtualization

Forøg administrativ kontrol og datasikkerhed, og reducer omkostningerne med desktop-virtualiseringsløsninger og samlede løsninger med VMware og Citrix.

UCS Integrated Infrastructure

UCS Integrated Infrastructure

Levér hurtigt datacenterapplikationer og -løsninger ved hjælp af en integreret infrastruktur, der kombinerer Cisco Unified Computing System (UCS), Cisco Nexus og Cisco UCS Director-administrationssoftware.

UCS SmartPlays

UCS SmartPlays

Sænk de samlede ejeromkostninger (TCO), og opnå hurtigere implementering af applikationer med Cisco UCS SmartPlays.

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del