Arkiv 2012

Cisco tager partnere med i skyen

Cisco satser stærkt på sine partnere og lancerer derfor en række nye cloud-baserede samarbejdsværktøjer målrettet partnerkanalen. Det gælder blandt andet løsninger inden for unified communications, telepresence og webmøder.

Cisco prioriterer partnerkanalen højt og kommer derfor på markedet med en række løsninger, der klæder partnerne endnu bedre på til at give kunderne de stærkeste løsninger inden for unified communications, ip-telefoni og telepresence. Cisco har alene i år knyttet 16 nye globale partnere til den såkaldte Hosted Collaboration Solutions-portefølje (HCS). Partnerne tæller typisk teleselskaber og systemintegratorer. Herhjemme er NetDesign den første Cisco-partner, som tilbyder løsningen.

"Med den hostede HCS-løsning sørger partneren for driften og tilbyder services til kunderne ud fra en månedlig ydelse. Dermed kan nye slutkunder med en lav startomkostning hurtigt komme i gang med unified communications, herunder ip-telefoni samt telepresence- og videoløsninger," siger John Hauge, chef for Cisco Collaboration i Danmark.

Tidligere på året fik Cisco en placering som nr. 1 i Gartners Magic Quadrants-undersøgelse, der omhandlede unified communications. Med lanceringen af HCS understreger Cisco sit fokus på at udvikle partnernes løsninger, så slutkunderne altid er på forkant. Det er dog ikke kun slutkunderne, der oplever fordele ved HCS-løsningerne.

NetDesign i front

Cisco integrerer også nye Unified Communications-værktøjer (UC) i HCS-platformen. Eksempelvis kan slutbrugere med extend and connect-servicen nemt integrere eksterne mobilnumre i deres Jabber-applikation, så telefonsamtaler automatisk bliver dirigeret til den foretrukne enhed, fx brugerens mobiltelefon. Jabber er Ciscos UC-klient, der samler telefoni, videokonferencer, dokumentdeling, presenceoplysninger etc., og HCS-partnere får derudover mulighed for at tilbyde online WebEx-møder via private cloud-løsninger.

Hos danske NetDesign, der er en veletableret Cisco-partner, er man allerede godt i gang med at implementere de nye HCS-løsninger.

"Vi oplever en stigende efterspørgsel på cloud-løsninger, og muligheden for at udbyde skræddersyede kommunikationsløsninger via skyen er et klart trumfkort i den nye platform. Fordelen for vores kunder er, at HCS-platformen kombinerer fordelene fra en skræddersyet, kundeplaceret løsning med fordelene fra en cloud-løsning, fx evnen til løbende at tilpasse sig kundens aktuelle behov. Derudover betyder HCS, at vi kan drive løsningerne mere effektivt, da vi fx ikke behøver at investere i infrastruktur til hver kunde," siger Benny Linnet Bøttkjær, produktdirektør hos NetDesign.

Ifølge Benny Linnet Bøttkjær har NetDesign allerede sikret sig de første danske kunder til HCS-løsningerne, som de har implementeret under navnet NetDesign Connect.

Yderligere information
Læs mere i den amerikanske pressemeddelelse her.

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del