Arkiv 2012

Cisco styrker partnerskab med SAP

Cisco lancerer nu en række løsninger til SAP Hana, der gør det nemt for virksomheder at arbejde med business intelligence i realtid. Løsningerne kører på Ciscos Unified Computing System- platform (UCS) og understreger partnerskabet mellem SAP og Cisco .

Cisco er nu klar med en serie af løsninger til SAP Hana, der er SAP´s in memory database-teknologi, og lanceringen understreger de tætte bånd mellem Cisco og SAP. De nye løsninger kører på Ciscos UCS-platform og gør det gnidningsfrit at arbejde med business intelligence ud fra data, som trækkes i realtid. Virksomheder, der vælger at køre SAP Hana via Ciscos UCS-platform, fremtidssikrer samtidig deres business intelligence-løsning, da UCS er forberedt til kommende SAP Hana-lanceringer.

Ciscos løsninger til SAP Hana henvender sig både til virksomheder, der overvejer at implementere SAP og leder efter den mest brugervenlige platform samt til erfarne kunder, der allerede anvender SAP i stor skala.

”Lancering i dag er et udtryk for de innovative løsninger, der opstår som følge af vores tætte partnerskab med Cisco. Det er løsninger, som sætter standarden for business intelligence i realtid og viser vejen for forretningsudvikling hos vores kunder, der konstant er på udkig efter konkurrencefordele. Kunderne forventer denne type innovationer, og SAP er gået sammen med Cisco for at løse udfordringen,” siger Rayn Veerubhotla, Vice President, Ecosystem & Channels i SAP.

Samlede løsninger
Ciscos SAP Hana-løsninger kommer bl.a. som en alt-i-en rack server-opsætning og understøtter op til en halv terabyte af brugerdata. Porteføljen indeholder også bladeserver-løsninger, der understøtter op til otte terabytes hukommelse, og inkluderer derudover unified fabric, server platform og central management, som giver større effektivitet på systemniveau.

”Vores samarbejde med SAP gør, at vi udover at tilbyde vores innovative UCS-løsning også kan reducere driftsomkostningerne samt øge applikationsperformance for vores kunder. Det giver ekstra tryghed for brugerne, og Cisco ser frem til sammen med SAP at hjælpe nye kunder i gang med SAP Hana, siger Henrik Stær, teknisk chef i Cisco Danmark.

I følge Henrik Stær er kunder i både Europa, USA og Asien i forlængelse af testforløb allerede i gang med at installere SAP Hana baseret på Cisco UCS, og hos Cisco Danmark ser man frem til at hjælpe de første danske kunder i gang med SAP Hana.

Yderligere information
YouTube
Cisco UCS Data Center Solutions for SAP Interview – Cisco and SAP Interview
SAP IT Process Automation by Cisco Announcement

Læs mere
SAP HANA på Cisco UCS

Følg Cisco
Blog: Cisco Data Center
Twitter: @CiscoDK
Cisco RSS Feed: http://newsroom.cisco.com/rss-feeds

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del