Arkiv 2012

Cisco udnævner ny nordisk chef

Cisco har udnævnt Peter Karlströmer til Vice President for Nordeuropa. Her skal han stå i spidsen for at videreudvikle Ciscos aktiviteter i Norden, Benelux-landene samt de baltiske lande.

Photo

Cisco har udnævnt svenske Peter Karlströmer som ny Vice President for nordeuropæiske aktiviteter. Han overtager stillingen fra Niels Christian Furu, som fremover vil indtage rollen som VP for Cisco EMEAR Field Operations.

“Jeg er utrolig glad for at få Peter Karlströmer med på det hold, der yderligere skal styrke Ciscos position i en region, som er kendt for hurtigt at tilegne sig de nye teknologier. Peter besidder en omfattende erfaring som rådgiver for nogle af verdens mest betydningsfulde virksomheder på tværs af brancher og regioner,” siger Chris Dedicoat, øverste ansvarlig for Cisco i Europa, Mellemøsten og Rusland.

Fra McKinsey til Cisco
Peter Karlströmer kommer fra en stilling hos McKinsey & Companys afdeling i Mellemøsten, hvor han var ledende partner for Telecom Media and Technology (TMT) og Strategy Practice. Før det var han en central leder for McKinseys nordiske og europæiske TMT-aktiviteter, hvor han i flere år stod i spidsen for B2B-teamet, der rådgav tele og teknologivirksomheder.

”Cisco befinder sig i en spændende udvikling, hvor vi ændrer os fra et være en netværks-virksomhed, til en virksomhed der tilbyder en række løsninger, som alle er forbundet i et intelligent netværk. Et eksempel på dette er Ciscos succes inden for datacenteret. Det er min mærkesag at skabe værdi for kundernes forretning ved at udnytte de teknologiske muligheder, og Cisco giver til fulde mulighed for dette ,” siger Peter Karlströmer.

Peter Karlströmer er født i Sverige, men har i de seneste år boet i Dubai. Med nyudnævnelsen flytter han med familien tilbage til Stockholm.

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del