Om Cisco

Unge: Vi dør uden netadgang

For fire ud af fem unge er internettet en uundværlig del af tilværelsen, og hver tredje vurderer, at internettet er lige så vigtigt som mad og vand, viser undersøgelsen Connected World Report udført på vegne af it-virksomheden Cisco. Samtidig viser Connected World Report, at to ud af fem hellere vil sidde foran skærmen end at mødes med venner og gå på dates.


Internettet er uundværligt for fire ud af fem unge, viser undersøgelsen Connected World Report, udført på vegne af it-virksomheden Cisco. Undersøgelsen viser også, at 40 procent hellere vil bruge tid på nettet end mødes fysisk med deres venner og gå på dates.

Connected World Report fastslår ligeledes, at studerende og unge, der lige er kommet på arbejdsmarkedet, gerne bytter bilen for en internetforbindelse: To ud af tre vil hellere være på nettet end at eje en bil.

”For mange unge er det nu vigtigere at være forbundet på nettet end at gå til fester. Ciscos Connected World Report dokumenterer, at de unges netvaner i høj grad også påvirker deres fysiske adfærd, og der tegner sig et billede af en generation, for hvem Facebook er vigtigere end den første date,” siger Niels Münster-Hansen, administrerende direktør i Cisco Danmark.

Fremtidens medarbejdere lever på nettet
Connected World Report fastslår, at fremtidens medarbejdere lever både deres sociale og faglige liv online, og at det udfordrer deres evne til at multitaske. Eksempelvis svarer 84 procent af de studerende, at de hver time bliver forstyrret af Facebook-opdateringer og instant messaging. De mobile enheder forstærker udviklingen, og to tredjedele af de studerende ser deres smartphone, tablet eller bærbare som den vigtigste teknologi i deres liv.

”De unge bliver allerede i dag udfordret på deres evne til at være sociale liv på nettet, samtidig med at de løser faglige opgaver. Fremtidens vindere på arbejdsmarkedet finder vi derfor blandt de unge, der har et højt output, samtidig med at de dyrker relationer på tværs af medieplatforme,” siger Niels Münster-Hansen, administrerende direktør i Cisco Danmark.

Top fem digitale trends
Cisco Connected World Report dokumenterer:
1) Hver tredje studerende og unge medarbejder mener, at netadgang er lige så vigtigt som luft, mad og vand
2) Sammenlagt mener fire ud af fem unge, at internettet er en uundværlig del af deres tilværelse
3) To ud af fem vil hellere sidde på nettet end at mødes fysisk med vennerne
4) 84 procent bliver forstyrret af Facebook, Twitter og instant messaging hver time
5) Kun fire procent af de unge mener, trykte aviser er det vigtigste nyhedsmedie

Om undersøgelsen
CCWR er gennemført af det uafhængige amerikanske analyseinstitut InsightExpress blandt 2.600 unge i alderen 18 til 30 år.

Læs mere i denne engelske pressemeddelelse.

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del