Om Cisco

Nu kan videokonferencesystemer tale sammen via åben standard

Cisco lancerer nu en åben softwarestandard, som gør alle Ciscos videoenheder i stand til at kommunikere direkte med andre leverandørers systemer. Samtidig har Cisco udviklet nye videoenheder, der flytter telepresenceoplevelsen fra bestyrelseslokalet og helt ud i organisationen.

Click to view Big Image


Cisco styrker nu interoperabiliteten på videokonferencer og standardiserer softwaren, så alle Ciscos videokonferencesystemer både kan kommunikere direkte med hinanden og andre leverandørers enheder. Det gælder lige fra de store telepresenceløsninger i bestyrelseslokalerne til de mobile systemer som Movi fra Cisco. Dermed får de it-ansvarlige lettere ved at opfylde medarbejdernes forventninger om adgang til videokommunikation, uanset hvor de befinder sig, og hvilken enhed de anvender.

”Video flytter helt ud i virksomhedens yderste led, hvor både medarbejdere, kunder og partnere for alvor har fået øjnene op for fordelene ved, at man nemt kan mødes, uanset om man befinder sig på et hotel i Tokyo, på hjemmekontoret eller i virksomhedens mødelokale.

Visual Networking Index, der hvert år måler udviklingen i den globale IP-trafik, understreger også, at virksomhederne har taget videokommunikation til sig, og at trafikken relateret til videokonferencer bliver seksdoblet i perioden frem til 2015. Cisco styrker derfor alle virksomheders muligheder for at drage nytte af videokommunikation på tværs af leverandører,” siger Thomas Nielsen, ansvarlig for telepresence og video hos Cisco Danmark.
De nye tilføjelser til Ciscos portefølje af videokommunikation og telepresence tæller ud over den nye software blandt andet:

Click to view Big Image

TelePresence Conducter
Cisco TelePresence Conducter er en avanceret switch, som løser udfordringerne med at køre videokonferencer på både faste og mobile platforme. TelePresence Conducter diriger intelligent videotrafikken til den bedst egnede enhed og giver de ansatte adgang til virtuelle møderum, så de nemt kan mødes på farten.

MX200
Denne nyudviklede enhed er det første produkt, som udspringer direkte af Ciscos opkøb af det tidligere Tandberg. MX200 er en mindre udgave af de dedikerede telepresence-løsninger og gør det muligt at indrette flere telepresencerum til teammøder og lignende.

Læs mere i denne engelske pressemeddelelse.

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del