Om Cisco

Cisco giver fuld adgang til netværket fra tablets og smartphones

Cisco styrker borderless networks-porteføljen og tilbyder it-afdelingerne effektiv styring af det voksende antal mobile enheder.


Medarbejderne forventer fuld adgang til alle services og netværksressourcer, uanset hvor de befinder sig, eller om de tilgår netværket fra en pc, tablet eller smartphone.

Samtidig stiller det stigende forbrug af videokommunikation nye krav til virksomhedernes datacentre og netværk, og Cisco udvider derfor borderless networks-porteføljen med nye produkter, der styrker sikkerhed, netværksstyring og integration af videokommunikation.

Cisco Identity Services Engine
Denne sikkerhedsapplikation gør det nemmere for it-afdelingerne effektivt at fastsætte og administrere sikkerhedspolicies på tværs af organisationen. Eksempelvis kan man med Identity Services Engine hurtigt identificere enheder, der søger adgang til netværket, tildele unikke rettigheder og tidsbegrænse adgangen.

Cisco Prime for Enterprise
Disse produkter gør det muligt for it-afdelingerne mere effektivt at styre deres netværk og netværkstjenester. Cisco Prime for Enterprise leverer en intuitiv brugeroplevelse på tværs af arkitekturer, forbedrer driftseffektiviteten, letter fejlfinding og øger netværkstjenesternes driftssikkerhed.

Cisco Medianet and Video Conferencing
Optimerer anvendelsen af videokommunikation og gør det lettere at styre video-applikationer på tværs af netværket. Cisco Medianet giver virksomheder og organisationer mulighed for at reducere omkostningerne, spare tid og træffe de rigtige strategiske beslutninger ved implementering af videoapplikationer. Blandt andet optimerer IG2 integrated video conferencing kvaliteten af videokommunikationen i større organisationers lokalafdelinger.

Se video om Cisco Identity Services Engine

Læs mere om Borderless Networks-nyhederne i denne engelske pressemeddelelse

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del