Om Cisco

It-ansvarlige: Cloud computing og virtualisering er fremtidens vinderteknologier

Cisco præsenterer i dag tredje og afsluttende del af Cisco Connected World Report, en global undersøgelse, der vurderer it-ansvarliges syn på it-trends og brugeradfærd. Undersøgelsen viser, at cloud computing og virtualisering dominerer de it-professionelles dagsorden, og at netværket får stigende betydning.

Cloud computing
52 pct. af de adspurgte it-ansvarlige anvender eller planlægger at anvende cloud computing, og hele 88 pct. forudser, at de vil placere en andel af virksomhedens data og applikationer i offentlige eller private skyer inden for de næste tre år. Derudover præciserer 30 pct., at mere end halvdelen af virksomhedernes data og applikationer vil ligge i private skyer inden for de næste tre år.

Virtualisering
Virtualisering er en teknologi i vækst. Mens 29 pct. af virksomhederne, ifølge de it-ansvarlige, har virtualiseret mere end halvdelen af serverne, forventer 46 pct. af de adspurgte, at mellem 50 og 100 pct. af serverne vil blive virtualiseret inden for de næste tre år.

Det er blandt andet besparelser, der driver forventningerne til øget virtualisering. 40 pct. af de it-ansvarlige vurderer, at de med virtualisering kan reducere udgifterne i datacenteret med mellem 25 og 49 pct., og yderligere 30 pct. mener, at de kan spare op til 24 pct.

Netværkets rolle
69 pct. af respondenterne forudser en stigende betydning for netværket i løbet af de kommende tre år på grund af mulighederne for at styre og virtualisere ressourcer samt styrke sikkerheden.

Om undersøgelsen
Undersøgelsen er foretaget på vegne af Cisco af det uafhængige analyseinsitut InsightExpress og bygger på svar fra 2600 it-ansvarlige i 13 lande: Australien, Brasilien, Kina, Frankrig, Tyskland, Indien, Italien, Japan, Mexico, Spanien, Rusland, Storbritannien og USA.

Læs mere i denne pressemeddelelse på engelsk.

Læs hele rapporten.

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del