Om Cisco

Cisco sætter tryk på den trådløse kommunikation


Ciscos nye Borderless Access-løsning indeholder nyskabende services og produkter, der giver virksomheder en høj grad af effektivitet og sikkerhed i kommunikationen mellem netværk og trådløse enheder.

Bordeless Access, som indgår i Ciscos Borderless Networks-arkitektur, gør kommunikationen mellem mobile enheder og netværket endnu stærkere og sikrere. Borderless Networks gør det muligt for virksomheder at skabe forbindelse mellem alle typer af brugere og applikationer på alle tidspunkter i et sikkert og stabilt miljø. Med Borderless Access styrkes Bordeless Networks-arkitekturen yderligere med en serie af nye switche - blandt andet Cisco Catalyst 3560/3750-X.

Energistyring med EnergyWise i Rambølls nye hovedkvarter

Borderless Access understøtter Ciscos EnergyWise-teknologi, der via netværket giver virksomhederne nye muligheder for intelligent og proaktiv strømstyring – blandt andet kan administratorer prioritere ressourceforbruget på arbejdsstationer og laptops. Som gratis softwareopdatering til alle Cisco Catalyst-switche er EnergyWise tilgængelig for alle Cisco-kunder, der vil rykke klimakampen ud på netværket.

Rambøll tager udfordringen op med deres nye grønne domicil i Ørestaden, hvor 1600 medarbejdere flytter ud efter sommer. Cisco leverer i samarbejde med Atea hele husets netværksinfrastruktur komplet med trådløse access punkter, switche, routere og sikkerhed, og med Cisco EnergyWise er netværket i stand til automatisk at måle og rapportere elforbruget i alle husets IP-enheder og reducere det ved udelukkende at holde udstyret tændt, når det bliver brugt. EnergyWise giver således Rambøll mulighed for at skære det nye domicils strømforbrug ned til et minumum, hvilket giver høje forventninger til omfanget af besparelser:

”Klimadagsordenen er stadig af yderste væsentlighed for virksomheder, også fordi der er god økonomi i at tænke i grønne løsninger. Med vores nye domicil tager vi vores egen medicin, og med Cisco som rådgiver og leverandør forventer vi at kunne opnå energibesparelser på helt op til 10 pct. uden hverken at kræve ændret adfærd eller nye rutiner hos vores medarbejdere,” udtaler IT-chef Henrik Daugbjerg Petersen, Rambøll.

Yderligere features til sikkerhed og videokommunikation

  • Cisco TrustSec™
    En vigtig sikkerhedskomponent i Borderless Networks er Cisco TrustSec™, der giver mulighed for at rettighedsstyre på tværs af platforme – uanset om der at tale om traditionelle, trådløse, virtuelle eller private netværk. Cisco TrustSec™ beskytter både kunders og ansattes netværkssikkerhed og giver adgang til netværket fra alle typer af enheder baseret på identitet.
  • Medianet
    Borderless Networks giver virksomheder mulighed for at realisere potentialet af videoapplikationer, der kan transformere medarbejdernes samarbejdsform . Medianet-teknologien gør det muligt at lokalisere og optimere videooutputs og prioritere netværksressourcerne, så videokommunikation kan køre gnidningsløst fra én type enhed til en anden - eksempelvis fra en Cisco TelePresence-enhed til en mobiltelefon.

About Cisco Systems
Cisco, (NASDAQ: CSCO), the worldwide leader in networking that transforms how people connect, communicate and collaborate, this year celebrates 25 years of technology innovation, operational excellence and corporate social responsibility. Information about Cisco can be found at http://www.cisco.com. For ongoing news, please go to http://newsroom.cisco.com.

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del