Presseinformation & nyheder

Ny Cisco-teknologi sætter turbo på applikationerne

Ny Cisco-teknologi sætter turbo på applikationerne

Cisco Systems præsenterer to nyheder, som sætter applikationernes ydelse væsentligt i vejret. Begge nyheder er udviklet til Cisco Catalyst 6500-switchen:

  • Cisco Application Control Engine (ACE), som bl.a. byder på en unik evne til virtuel partitionering samt branchens højeste ydelse (16 gigabit pr. sek.). Cisco ACE gør det væsentligt lettere at udrulle og vedligeholde netværkets applikationsinfrastruktur. Cisco ACE gør det desuden muligt at håndtere it-infrastrukturen centralt og uddelegere administrationen af applikationerne til decentrale enheder.
  • Softwareopgradering til Cisco Application Velocity Engine System (AVS), som er markedets førende udstyr til acceleration og sikkerhed på applikationer.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del