Presseinformation & nyheder

Ny teknologi nedbryder barrierer for netværkshastighed

Ny teknologi nedbryder barrierer for netværkshastighed

Cortina Systems og Cisco Systems lancerer nu Interlaken-protokollen, som er en ny teknologi til chip-til-chip datatrafik. Den nye protokol eliminerer omkostnings- og ydelsesbarriererne ved de eksisterende standarder. Interlaken-protokollen gør det muligt at bygge interfaces, som passer til de 20-40 Gbps-applikationer, vi kender i dag, og til de fremtidige systemer, der kræver 100 Gbps eller mere.

Interlaken bygger, modsat de eksisterende interfaces, på seriel teknologi, og bygger desuden på den veletablerede SPI-4.2-teknologi. Interlaken benytter sig derudover også af en kodningsmekanisme, som er mere effektiv end XAUI's 8B/10B.

Interlaken-protokollen stilles gratis til rådighed for de, der ønsker at udvikle næste generations gigabit-routere og switche.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del