Presseinformation & nyheder

Cisco kårer årets danske partnere

På årets store kanalbegivenhed for netværksbranchen satte Cisco sammen med 500 part-nere fokus på vækstmuligheder og vigtigheden af at sikre den nødvendige tilgang af kom-petence. Dagen bød også på priser til de partnere, der gjorde sig særligt bemærkede i det forgangne finansår.

I anledning af at det nye Cisco-finansår blev skudt i gang 1. august, samlede Cisco i fre-dags 500 partnere i Falkoner Centeret i København til sit årlige Partner Kick-Off. Inden dagen blev rundet af med kåring af årets danske Cisco-partnere i fem kategorier, satte en række indlægsholdere fokus på partnernes vækstmuligheder og forudsætningen for, at vækstmålene kan indfris – nemlig tilgang og udvikling af netværkskompetence hos part-nerne.

”Der er et kæmpe vækstpotentiale i netværksmarkedet. De nyeste drivere er video på nettet og Unified Communications til erhvervslivet, og også sikkerhedsløsninger rummer masser af forretningsmuligheder for kanalen. Men for at få del i væksten, er det, som alle ved, helt afgørende at rekruttere flere medarbejdere med netværkskompetencer, og derfor vil vi sammen med partnerne gå aktivt ind i denne kompetenceudvikling,” siger Ciscos danske kanalchef Peter Klint, som benyttede lejligheden til at takke partnere og distributører for et godt finansår 2007. ”Partnerne har en stor del af æren for de gode resultater i 2007, og vi glæder os til sammen at fortsætte væksten i det nye finansår,” siger han.

Årets danske Cisco-partnere

  • Årets Account Manager: John Herner Jensen, Axcess, for at skabe gode relationer og loyale kunder med sin professionelle indstilling, troværdighed og evne til at følge pro-jekterne til dørs.
  • Årets Systems Engineer: Asbjørn Højmark, Conscia, for sin dybe indsigt i Cisco-teknologi til både store og små løsninger. Hans viden gør ham til en højt værdsat rådgi-ver hos kunderne.
  • Årets win: NetDesign for en Cisco end-to-end-løsning til fremtidens kommunikations-platform. Løsningen indeholder stort set alle Cisco-teknologier fra core/LAN over sik-kerhed til avancerede Unified Communications-produkter som Unity, IPCC samt Mee-ting Place.
  • Årets one-tier partner: NetDesign for sin store Cisco-kompetence og evne til at skabe vækst på to af Ciscos fokusområder: sikkerhed og Unified Communications. Er endvi-dere første forhandler i Norden til at levere Cisco TelePresence, der gør virtuelle møder så livagtige, at det er som at være der selv.
  • Årets two-tier forhandler: IT Quality for sin evne til at skabe vækst i netværksforret-ningen, især over for SMB-kunderne, og for at have succes med at sælge Cisco-services.

Yderligere information hos Cisco Systems Danmark:

  • Kanalchef Peter Klint, tlf. 40 17 21 33

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del