Presseinformation & nyheder

Stor Cisco-konference igen til København

Cisco følger op på sidste års publikumssucces og bringer igen it-konferencen Cisco Expo til Danmark. På konferencen 28. marts i Bella Center vil en lang række demoer og visionære indlæg sætte fokus på, hvordan virksomheder kan tage skridtet fra IP-telefoni til en sammenhængende IP-infrastruktur, der understøtter bl.a. mobilitet og videotjenester på netværket.

It-konferencen Cisco Expo blev i 2006 for første gang nogensinde afholdt i København. Interessen var overvældende, og der er lagt op til en gentagelse af succesen, når dørene slås op til Cisco Expo 2007, der afholdes 28. marts i Bella Center i København. Cisco forventer ca. 800 besøgende til en af de største it-konferencer på dansk grund.

Cisco Expo 2007 sætter fokus på, hvordan virksomheder kan tage skridtet fra IP-telefoni til en sammenhængende IP-infrastruktur, der øger effektiviteten, understøtter mobile medarbejderes behov og gør virksomhederne klar til at introducere videotjenester på netværket.

”Danske virksomheder var blandt de hurtigste i verden til at gøre brug af IP-telefoni. Nu er tiden inde til næste fase, som bl.a. handler om at få IP-telefonien til at spille sammen med andre applikationer på netværket, så det vil være i fokus på konferencen,” siger adm. direktør Mogens Bransholm fra Cisco. ”Videokommunikation er også et vigtigt Expo-tema. Vi ser allerede nu danske pionervirksomheder anvende netværket til videokommunikation med kunder og medarbejdere, og alt tyder på, at det vil brede sig til andre virksomheder i 2007.”

Video bliver kerneforretning
Cisco Expo 2007 byder på spændende keynotes med internationale og lokale kendte navne, kundereferencer og demoer af dugfriske Cisco-lanceringer, primært inden for på telefoni, kommunikation og video/IP-tv på netværket.

”Video driver udviklingen på tele- og bredbåndsmarkedet og vil derfor være et kerneområde i vores forretning de kommende år, både som leverandør af netværksinfrastruktur, men også som udvikler af nyskabende videoapplikationer,” siger Mogens Bransholm. I 2006 lancerede Cisco bl.a. TelePresence til livagtige videomøder samt Cisco Digital Signage, der kan distribuere videoindhold til digitale skærme til brug i markedsføring og uddannelse.

Konferencen vil, foruden en fælles del, løbe i fire spor - et forretningsorienteret, et teknisk orienteret, et spor få helt små virksomheder og et tele-/bredbåndssport, sidstnævnte med fokus på Ciscos IP Next Generation Network og nye typer netværkstjenester.

En lang række Cisco-partnere udstiller på konferencen.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del