Presseinformation & nyheder

Cisco har kåret årets danske partnereLisbeth Skødt fra NetDesign er på scenen for at modtage prisen som årets account manager. Hun står sammen med Ciscos tekniske chef Henrik Stær (tv) og Ciscos kanalchef Peter Klint (th).

Hele 500 kanalfolk var på plads til Cisco Partner Kick-Off, hvor Cisco uddelte fem partnerpriser. Overskriften på arrangementet var ”collaboration”, som er det næste store vækstområde for net-værksbranchen.

Collaboration er et paraplybegreb for de nye, IP-baserede kommunikations- og samarbejdsværktø-jer, fx TelePresence-videokonferencer eller software til professionel chat og dokumentdeling. På Partner Kick-off satte Cisco fokus på, hvilke krav collaboration stiller til netværket, og hvilke nye forretningsmuligheder det giver partnerne.

”Collaboration handler om effektiv kommunikation. Hvis dine kunder eller kolleger ikke kan kom-me i kontakt med dig, opstår der flaskehalse og utilfredshed. Og omvendt sætter det fart i projekter-ne, når man kan få et hurtigt svar på en forespørgsel. Den produktivitetsgevinst vil slutkunderne gerne have fat i, og derfor er collaboration et oplagt vækstområde for kanalen,” siger kanalchef Pe-ter Klint fra Cisco Danmark.

Cisco vil chatte og blogge med sine partnere
Cisco brugte også anledningen til at tage sin egen medicin og markere, at man ønsker at komme tættere på sine partnere og skabe en mere direkte dialog. Fremover vil danske Cisco-partnere såle-des få mulighed for at chatte med alle medarbejdere i Cisco Danmark. Det sker via en ny kommuni-kationssoftware kaldet Cisco WebEx Connect, som alle fremmødte fik udleveret en gratis licens til. Samme software gør det muligt for Cisco Danmark at oprette blogs, hvor partnerne kan kommente-re, få svar på spørgsmål og afgive eventuel kritik.

”Chat og blogs er en ny måde at servicere kanalen på som supplement til telefon og mails. Mig be-kendt har ingen producenter gjort dette før, så det er selvfølgelig et eksperiment. Men vi tror på, at vores partneres tilfredshed bl.a. afhænger af, at vi er tilgængelige for dem. De partnere, der installe-rer softwaren, får bedre mulighed for at få et hurtigt svar, og de kan på forhånd se, hvem af os, der er tilgængelige på chatten, så de ikke henvender sig forgæves,” siger Peter Klint.

Årets danske Cisco-partnere

  • Årets Account Manager: Lisbeth Skødt, Netdesign, for sit store engagement og tætte samarbejde med kunden og Cisco i en ægte ”collaborative” stil. Et forbillede for alle.
  • Årets Systems Engineer: Jens Bondo Petersen, HP, for utrætteligt at kaste sig over tekniske pro-blemstillinger, holde fast og altid finde løsninger.
  • Årets Partner Collaboration Award 2008: NetDesigns indkøbsafdeling – et team, der sætter egne behov i anden række for at opnå resultater og for at hjælpe andre.
  • Årets tier 1-partner: Conscia, som er Ciscos hurtigst voksende partner i Danmark. Væksten er opnået dels gennem eksisterende kunder, dels ved at vinde en række nye Cisco-kunder. Conscia har opbygget et stærkt Cisco-team med højt kvalificerede medarbejdere.
  • Årets tier 2-partner: netIP, som er vokset i et fantastisk tempo og har et stærkt samarbejde med og fokus på Cisco, herunder på sikkerhed og Unified Communications.

Yderligere information hos Cisco Danmark:
Kanalchef Peter Klint, tlf. 40 17 21 33

# # #

About Cisco Systems
Cisco, (NASDAQ: CSCO), is the worldwide leader in networking that transforms how people connect, communicate and collaborate.  Information about Cisco can be found at http://www.cisco.com. For ongoing news, please go to http://newsroom.cisco.com.

Cisco is committed to a high level of environmental responsibility in its business operations, culture, products and customer solutions.  For more information about Cisco Green, please visit http://www.cisco.com/web/about/ac227/ac333/the-environment/index.html.

# # #

 

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent, tlf: 36 92 52 57, mobil: 61 67 81 60 tc@holm.dk

Jesper Brieghel, seniorkonsulent, tlf.: 36 92 52 51, mobil: 26 39 38 89 jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S, Grønningen 23, 1270 København K, tlf.: 33 93 23 33

Mette Aagaard Andersen, Marketingchef, Cisco Danmark, tlf. 39 58 50 00, maagaard@cisco.com
 

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del