Presseinformation & nyheder

Niels Münster-Hansen udnævnt til administrerende direktør for Cisco Danmark

Cisco – verdens førende leverandør af bl.a. netværksinfrastruktur, IP-telefoni og netværkssikkerhedsløsninger – har udnævnt Niels Münster-Hansen til administrerende direktør for Cisco Danmark.

Udnævnelsen er den foreløbige kulmination på Niels Münster-Hansens Cisco-karriere, der blev indledt i 2000. Niels Münster-Hansen kommer senest fra Ciscos europæiske organisation for strategisk planlægning og returnerer nu til den danske organisation, hvor han tidligere har haft ansvar for Ciscos danske partnere og forhandlere og efterfølgende for de største danske kunder.

”Niels Münster-Hansen skaber resultater og er vellidt for sin motiverende ledelsesstil. Med i bagagen har han dansk og international ledelseserfaring fra en bred vifte af Ciscos forretningsområder. Han har den helt rigtige profil til lede Ciscos danske forretning,” siger Ciscos nordiske chef Niels Christian Furu.

Niels Münster-Hansen får ansvaret for yderligere at styrke Ciscos stærke position det land i verden, hvor virksomheder, myndigheder og borgere er blandt de hurtigste til at tage netværksteknologiens muligheder til sig.

”World Economic Forum har de seneste to år udnævnt Danmark til verdens mest netværksparate samfund. Som førende leverandør spiller vi en vigtig rolle i at hjælpe virksomheder og myndigheder med at tage det næste skridt, så de får det fulde udbytte af netværkets potentiale som platform for kommunikation og samarbejde. Det handler blandt andet om at gøre netværk parate til Unified Communications og videokommunikation,” siger Niels Münster-Hansen, der også fremhæver netværkets potentiale til at skabe grønne adfærdsændringer – eksempelvis ved at bruge netværket til web- og videokonferencer.

”Web- og videokonferencer gør ikke kun organisationer mere effektive, de har også et betydeligt potentiale som delvis erstatning for bil- og flytransport. Grønne teknologier til kommunikation og samarbejde bliver et fokusområde for mig og mine særdeles kompetente kolleger,” siger han.

Cisco står godt rustet på begge områder med datterselskabet WebEx (virtuelle konferenceløsning, der udbydes som webtjenste og pt. har 3,5 millioner brugere) og med sin løsning til high-end videokommunikation, Cisco TelePresence, som har løftet videomøder ind på direktionsgangene.

Niels Münster-Hansen har været fungerende administrerende direktør for Cisco Danmark siden slutningen af februar 2008.

Yderligere oplysninger

# # #

About Cisco Systems
Cisco, (NASDAQ: CSCO), is the worldwide leader in networking that transforms how people connect, communicate and collaborate.  Information about Cisco can be found at http://www.cisco.com. For ongoing news, please go to http://newsroom.cisco.com.

Cisco is committed to a high level of environmental responsibility in its business operations, culture, products and customer solutions.  For more information about Cisco Green, please visit http://www.cisco.com/web/about/ac227/ac333/the-environment/index.html.

# # #

 

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent, tlf: 36 92 52 57, mobil: 61 67 81 60 tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent, tlf.: 36 92 52 51, mobil: 26 39 38 89 jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S, Grønningen 23, 1270 København K, tlf.: 33 93 23 33

Mette Aagaard Andersen, Marketingchef, Cisco Danmark, tlf. 39 58 50 00, maagaard@cisco.com
 

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del