Presseinformation & nyheder

Cisco TelePresence nedbryder barrierer for kommunikation og samarbejde

Download billede i høj opløsning

Med det intelligente netværk som platform lancerer Cisco en ny teknologi - Cisco TelePresence - der gør det virtuelle møde så livagtigt, at det reelt kan sammenlignes med at mødes ansigt til ansigt.

Cisco lancerer Cisco TelePresence, en ny teknologi, som skaber enestående mødeoplevelser uafhængigt af fysisk afstand. Løsningen, der bygger på innovation inden for video, tale og fjernkommunikation over IP-netværk, skaber en helt ny type ansigt til ansigt kommunikation.

Forskning har vist, at over 60 procent af den personlige kommunikation er nonverbal. Alligevel formår de fleste eksisterende samarbejdsværktøjer ikke at formidle de mange nonverbale budskaber, som udveksles, når mennesker mødes i samme rum. Cisco TelePresence formidler de nonverbale budskaber ved at gøre det virtuelle møde så livagtigt, at det kan sammenlignes med et personligt møde.

“Cisco ændrer måden, som folk arbejder, lever, leger og lærer på,” siger Charles Giancarlo, chief development officer og senior vice president, Cisco. ”IP har gjort det muligt for os at udvide kommunikationsbegrebet, så man faktisk kan mødes personligt uden at behøve at rejse. Ligesom jetmotoren åbnede verden for erhvervsfolk og private, vil Cisco TelePresence åbne verden for en ’naturlighed’ i kommunikationen, som ikke tidligere i samme grad har været mulig over afstand.”

Ved at udnytte intelligensen i netværket eliminerer Cisco TelePresence de tradionelle barrierer for kommunikation over afstand og giver en mødeoplevelse af højeste kvalitet. Cisco TelePresence trækker på egenskaberne i Cisco Unified Communications (IP-kommunikation på tværs af mobiltelefon, e-mail, instant messaging, etc.), hvilket gør TelePresence-møder lige så enkle at etablere som et ganske almindeligt opkald på telefonen.  

Cisco TelePresence-applikationer
Cisco TelePresence indeholder en masse Cisco-innovation inden for video, transmission og lyd. Videobilledet leveres i ekstremt højtopløst kvalitet (1.080 pixels pr. linje). Der er så godt som ingen forsinkelse i transmissionen, og lyden er meget tæt på naturtro. Alt sammen bidrager det til at skabe en exceptionel oplevelse.

Cisco vil løbende udvikle branchespecifikke applikationer, eksempelvis til sundhedssektoren, detailhandlen, den finansielle sektor, underholdningsindustrien og den offentlige sektor. Eksempler kunne være lægebesøg, kunderådgivning, afgivelse af vidneforklaringer eller ganske enkelt at mødes med børnebørnene via TelePresence.

Den første TelePresence-applikation, Cisco TelePresence Meeting Solution, er målrettet erhvervslivets behov for at gøre samarbejdet i virtuelle grupper mere effektivt.

“Netværket har udviklet sig fra at være en informationsmotorvej til at være en platform for alle typer kommunikation. Det åbner for forretningsmodeller, som aldrig tidligere har været mulige,” siger Marthin De Beer, vice president, Emerging Markets Technology Group, Cisco.

”Cisco TelePresence er en ny og innovativ applikation til netværksplatformen. Løsningen løfter kommunikation og samarbejde over afstand op på et helt nyt niveau.”

Videoløsninger til store virksomheder
Netværket er blevet platformen til udveksling og transmission af video i realtid (også kaldet næste generations video). Cisco TelePresence er tredje trin i Ciscos seneste videoløsninger målrettet store virksomheder og organisationer. Tidligere i år har Cisco således lanceret en sikkerhedsløsning med videoovervågning samt Cisco Digital Media System, som er en løsning til at skabe, håndtere og levere digitale medier. Alle tre produktkategorier er udviklet af Ciscos Emerging Markets Technology Group, et internt udviklingsteam, som fokuserer på at skabe innovation på markeder, der ligger i forlængelse af Ciscos velkendte netværksløsninger.

Levering af Cisco TelePresence
Cisco har et globalt netværk af forhandlere og service providers, som sammen med Ciscos egen service og support vil sikre udrulningen af TelePresence og udviklingen af nye forretningsapplikationer til Cisco TelePresence. Aktuelt er 24 forhandlere verden over certificeret til Cisco TelePresence Advanced Technology-programmet og kan dermed levere Cisco TelePresence. Programmet hjælper forhandlerne med at levere den ekspertise, rådgivning og service, som er forudsætningen for at levere Cisco TelePresence-oplevelsen.

Cisco TelePresence Meeting Solution leveres over en Cisco-certificeret TelePresence-forbindelse. De certificerede service providers har forpligtet sig til at gøre brug af Cisco-teknologi til at levere høj kvalitet, enkelhed og netværksintelligens til erhvervsbrugere gennem tæt integration mellem Cisco TelePresence og leverandørernes Cisco IP NGN (Next Generation Network).

Foto af Cisco TelePresence
Højtopløst foto kan downloades her eller rekvireres hos Tom Christiansen, Holm Kommunikation, tlf.: 33 93 23 33 eller e-mail: tc@holm.dk.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del