Presseinformation & nyheder

LAN-performance over WAN

LAN-performance over WAN

Cisco Systems lancerer nu en integreret arkitektur til WAN-optimering, som gør det muligt for filialkontorer at opnå LAN-lignende netværksperformance, når de kommunikerer med virksomhedens centrale datacenter via WAN.

Muligheden for at kommunikere med LAN-hastigheder over store afstande øger produktiviteten i filialerne. Samtidig kan virksomhederne i højere grad samle dyre servere og storage, som før var placeret i filialerne, i ét centralt datacenter og dermed spare it-omkostninger.

Cisco-arkitekturen består af både hardwaren WAE (wide area application engine) og softwaren WAAS (Wide Area Application Services). Løsningen accelererer alle TCP-baserede applikationer (filservices, web, e-mail, video etc.) i et WAN-miljø ved at kombinere en række teknologier, som inkluderer:

  • Applikationsacceleration, som via avancerede protokoloptimeringer i form af bl.a. caching gør det muligt at reducere svartider
  • Bitrate-optimering, der gør transportprotokollerne mere effektive i WAN-miljøer
  • Optimering af båndbredden, som minimerer overførelsen af redundant data ved hjælp af for eksempel komprimering

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del