Presseinformation & nyheder

Mindre virksomheder satser på ny teknologi

Ifølge en ny rapport bestilt af Cisco Systems®, ser Europas 19 millioner små og mellemstore virksomheder i stigende grad teknologier, der kan styrke forretningen, som vejen til at slå konkurrenterne.

Rapporten, der er foretaget af det uafhængige analysefirma Coleman Parkes, viser bl.a., at 77 procent af de mindre, danske virksomheder mener, at medarbejdernes mulighed for at få fjernadgang til virksomhedens netværk er en uundværlig teknologi. Ifølge undersøgelsen, der inkluderer 12 lande, ønsker Europas mindre virksomheder generelt at følge i de større virksomheders fodspor, hvad angår avancerede teknologier.

Hurtigere bredbåndsforbindelser til internettet, sikkerhed, trådløse løsninger, mobilitetsløsninger og IP-telefoni bliver i rapporten udpeget som uundværlige teknologier de næste tre år.

# # #

Om Cisco Systems Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del