Presseinformation & nyheder

Cisco får igen topplacering i kåringen af Danmarks bedste arbejdspladserDanske Cisco-medarbejdere holder virtuelt møde med Ciscos nordiske kundeservice-team, der har base i Portugal.

I billedets forgrund ses (fra venstra mod højre): Nordic vice president Niels Furu, direktionssekretær Karen Ritnagel, adm direktør Niels Münster-Hansen, account manager Kathrine Jensen.

Great Place to Work Instute har traditionen tro kåret Danmarks bedste arbejdspladser, og igen i år var der fornem hæder til Cisco, der opnår en samlet sjetteplads og en placering som næstbedste it-arbejdsplads. Dommerkomiteen lagde bl.a. vægt på, at Ciscos brug af TelePresence-videokonferencer bidrager til at skabe work-life balance.

De flotte placeringer er et resultat af, at Ciscos medarbejdere gav høje karakterer på samtlige de 58 parametre, der ligger til grund for Great Place to Work Institutes arbejdspladsanalyse. Dommerkomiteen fremhævede to områder, hvor Cisco står særligt stærkt: Work-life balance og mangfoldighed.

1. Work-life balance
Cisco er en af de tre arbejdspladser, som Great Place to Work Institute havde nomineret til årets work-life balance-pris. Ciscos medarbejdere har frihed til at organisere deres tid, herunder ved udstrakt brug af hjemmearbejdspladser. Desuden bidrager avancerede videokonferencer til work-life balance, fordi mange møder, der plejede at kræve en bil- eller flyrejse, kan afholdes på video (Cisco bruger sit eget videokonferencesystem kaldet Cisco TelePresence, se foto nedenfor). Videokonferencer frem for flyrejser er samtidig afgørende for, at Cisco kan indfri sin erklærede målsætning om at nedbringe sin udledning af drivhusgasser med 25 pct.

”Det, at vi afholder mange møder på TelePresence i stedet for at rejse, er en attraktiv kombination for ambitiøse mænd og kvinder, der gerne vil gøre international karriere, men også har børn og partnere at tænke på,” siger Cisco Danmarks adm. direktør Niels Münster-Hansen. ”Internettet forandrer konstant måden, vi samarbejder på. Vi tager vores egen medicin med brug af video og hjemmearbejdspladser, og vi er selvfølgelig både glade for og stolte over, at medarbejderne tilkendegiver, at teknologien gør det lettere for dem at få sammenhæng mellem familie- og arbejdsliv.”

2. Mangfoldighed
Cisco har arbejdet målrettet for at tiltrække flere kvinder, bl.a. ved at kræve mindst én kvindelig kandidat, når et nyt job skal besættes. I dag er hver fjerde af Cisco Danmarks medarbejdere kvinder, hvilket er væsentligt over it-branchens gennemsnit på 17 pct. Cisco har desuden afholdt en stor teknologikonference med udelukkende kvindelige Cisco-talere på højeste niveau. 

”Vi har glædeligvis ikke haft svært ved at tiltrække branchens skarpeste hjerner, mænd såvel som kvinder. Mange kvinder har ikke it-branchen øverst på ønskesedlen, men vi nægter altså at vinke farvel til halvdelen af talentmassen på grund af en gammel fordom om, at it-branchen mest er for cola-drikkende nørder,” siger Niels Münster-Hansen. ”Derfor fortæller vi igen og igen omverdenen, at et job hos os også handler om kommunikation, forretningsforståelse, indsigt i politik og borgerservice, rådgivning af beslutningstagere osv. Cisco-ansatte er med til at forandre verden med teknologi, som bruges på hospitaler, universiteter, i tele- og bredbåndsselskaber, i store og små private virksomheder og i private hjem.”

Cisco deltog også i Great Place to Work 2007 med samme flotte resultat: En samlet sjetteplads og en placering som næstbedste it-arbejdsplads. Trods de høje karakterer i 2007 er det lykkedes at gå frem på stort set alle parametre i 2008-undersøgelsen.

”Det er et udtryk for, at vi bruger undersøgelsen aktivt til organisationsudvikling. Selv for de bedste arbejdspladser er der jo altid plads til forbedring, så når resultaterne foreligger, udvælger vi nogle punkter, som vi fokuserer på det kommende år. Det vil vi også gøre denne gang,” siger Niels Münster-Hansen.

Yderligere information hos Cisco
Marketingchef Mette Aaagard Andersen, tlf. 39 58 50 14, maagaard@cisco.com

# # #

About Cisco Systems
Cisco, (NASDAQ: CSCO), is the worldwide leader in networking that transforms how people connect, communicate and collaborate.  Information about Cisco can be found at http://www.cisco.com. For ongoing news, please go to http://newsroom.cisco.com.

Cisco is committed to a high level of environmental responsibility in its business operations, culture, products and customer solutions.  For more information about Cisco Green, please visit http://www.cisco.com/web/about/ac227/ac333/the-environment/index.html.

# # #

 

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent, tlf: 36 92 52 57, mobil: 61 67 81 60 tc@holm.dk

Jesper Brieghel, seniorkonsulent, tlf.: 36 92 52 51, mobil: 26 39 38 89 jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S, Grønningen 23, 1270 København K, tlf.: 33 93 23 33

Mette Aagaard Andersen, Marketingchef, Cisco Danmark, tlf. 39 58 50 00, maagaard@cisco.com
 

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del