Presseinformation & nyheder

Cisco leverer smart, simpel og sikker kommunikationsløsning til midmarket

Ny løsning byder på det første skræddersyede helhedstilbud, inklusiv specielt fremstillede telefoni- og switching-produkter samt support, tjenester og finansiering

For at imødekomme behovet for smarte, simple og sikre netværksløsninger specielt designet til midmarket og små og mellemstore virksomheder (SMB´er), lancerer Cisco Systems® i dag løsningen Cisco Business Communications Solution. Den nye løsning indeholder en skræddersyet familie af produkter, tjenester, support og finansieringsmuligheder, der kan hjælpe mindre virksomheder med at holde omkostningerne nede, øge deres aktiviteter og derved opnå en konkurrencemæssig fordel.

Som en del af løsningen lancerer Cisco også en ny SMB- class Cisco Catalyst® Express 500-serie switch-familie og tilføjelser til den eksisterende IP-kommunikationsportefølje, herunder nye IPC-applikationer og en udvidet linje af IP-telefoner, der understøtter XML.

"SMB-kunder har forskellige forretningsmål, men de kræver alle sammen øget sikkerhed for deres forretningsaktiver, 24-timers oppetid, reducerede omkostninger, højere produktivitet og en bedre reaktionsevne overfor deres kunder," siger Mika Krammer, SMB Reseach Vice President, Gartner, Inc.

"Velinformerede SMB-kunder har indset, at produkter alene ikke kan imødekomme deres behov. De brug for en mere holistisk løsning, der giver dem mulighed for at fokusere på at drive deres forretning i stedet for at skulle integrere deres egne produkter, tjenester og finansiering i et helt system."

Cisco Business Communications Solution til SMB-kunder
Cisco Business Communications Solution til SMB-kunder, der har mellem 20 og 250 medarbejdere, er baseret på den nye Cisco Catalyst Express 500-switch og IP Communications Express Solution, der indeholder løsningerne Cisco CallManager Express og Cisco Unity Express.

Den innovative serie af Cisco Catalyst Express 500 switche er bygget specielt til virksomheder, der gerne vil køre konvergerede netværk. Da det er en familie af wire-speed Layer 2-administrerede Fast Ethernet og Gigabit Ethernet- switche, skaber den et sikkert netværksfundament, som er optimeret til data, trådløst netværk og telefoni. Sammen med Cisco Network Assistant 3.0-applikationen kan kunder og partnere nu hurtigere og nemmere konfigurere deres netværk og benytte sig af avancerede teknologier såsom trådløst LAN og IP-kommunikation i én løsning, der er skræddersyet til SMB'er.

Til en simpel, alt-i-én-kommunikation lancerer Cisco en ny version af Cisco CallManager og Cisco Unity Express. Cisco CallManager Express 3.3 har "MeetMe"-konferencefunktion for 20 til 96 brugere indbygget, forbedret opkalds-routing og en forbedret håndtering af opkaldskøer samt øget sikkerhed. Cisco Unity Express 2.2 tilbyder ny Auto Attendant- integration med Basic Automatic Call Distribution og fem nye sprog. Tilsammen leverer disse løsninger prismæssigt overkommelige, konvergerede data- og telefonitjenester. De er allerede tilgængelige og er gratis opdateringer til kunder med Cisco SMARTnet® supportkontrakter.

Til sine kanalpartnere lancerer Cisco værktøjer og programmer, der understøtter en effektiv levering af komplette løsninger til midmarket- og SMB-kunder. Værktøjerne omfatter Cisco IP Communications Express Quick Configuration Tool til at øge hastigheden på konfigurationer og implementeringen af fuldt konvergerede telefoni- og dataløsninger til små kontorer, såvel som værktøjer til fjernovervågning og rapportering om tilstanden på deres kunders netværk. Programmer omfatter simple tilbudsværktøjer og finansielle incitamenter til succesfuld implementering af en komplet konvergeret løsning hos en kunde.

For at gøre det hele endnu bedre lancerer Cisco yderligere en Cisco SMB Support Assistant. Den understøtter telefoni og giver adgang til Ciscos tekniske eksperter, avanceret hardwareudskiftning og SMB Support Assistant-portal samt kundeværktøjer, der gør det mere enkelt at installere, konfigurere og foretage fejlsøgninger ud fra instruktioner, der er lette at forstå. Ny Easy-Lease finansiering fra Cisco Capital er også tilgængelig i flere dele af verden - en hurtig, simpel og effektiv ansøgningsproces med hurtig finansiering i op til 60 måneders terminer med en konkurrencedygtig rateprisstruktur fokuseret på Cisco Business Communications Solution.

"Cisco Business Communications Solution er ideel for en virksomhed på vores størrelse, efterhånden som vi implementerer IP-kommunikation. Det har været utrolig simpelt at få det op at køre, og idet sikkerhed er en naturlig del af designet, har vi ikke haft brug for at tilføje ekstra ad hoc sikkerhedsfunktioner," siger Jeff Snider, Vice President of IT and marketing, Peoples´ Federal Credit Union.

"Cisco Catalyst Express 500-serien har al den sikkerhed og kvalitet, som man forventer sig af Cisco Catalyst-switche, men nu tillader det brugervenlige interface, at små og mellemstore virksomheder kan få fuldt udbytte af disse egenskaber. Med tilbuddet om at få Cisco Network Assistant 3.0 uden ekstra omkostninger, maksimerer vi vores netværksydelse gennem en automatisk konfiguration af tjenesterne sammen med autodetektering og en omgående udbedring af netværksanliggender."

Cisco Business Communications Solution til midmarket virksomheder
For mellemstore virksomheder indeholder Cisco Business Communications Solution forbedringer til en i forvejen omfattende midmarket-portefølje og tilbyder masser af nye, smarte og sikre IP-kommunikationsapplikationer så som Cisco MeetingPlace Express Mobile Connect, Unity Connection og administrationsværktøjer:

  • Cisco MeetingPlace Express - er en telefoni- og webkonferenceløsning, der gør det nemmere og billigere for mellemstore organisationer at opnå omkostningsbesparelser og produktivitetsfordele ved at anvende konferencesystemer over deres interne netværk. Dens funktioner kan udvides til Cisco IP-telefoner, hvor brugerne kan oprette, tilslutte sig og administrere deres møder.
  • Cisco Mobile Connect - er et nyt produkt, der er tilgængeligt for Cisco CallManager-brugere, der gerne vil konsolidere alle deres forretningsopkald med et enkelt IP- telefonnummer, der er forbundet til flere telefoner, såsom mobiltelefoner, arbejdstelefoner og telefoner på hjemmekontoret. Derved bliver de omgående sammenkoblet uanset, hvor de befinder sig. Fjernmedarbejdere kan fortsætte et opkald på deres arbejdstelefon, efter de er ankommet til kontoret og få fuld nytte af alle IP- telefonitjenester.
  • Cisco Unity Connection - er et let anvendeligt og administrerbart webbrowser-baseret telefoni-og beskedsystem. Det har integreret messaging, talegenkendelse og call routing-regler med robuste og automatiske håndteringsfunktioner, så som intelligent routing og call- screening samt notifikationsmuligheder af beskeder, der let tilpasses det individuelle behov.
  • Cisco Voice Provisioning Tool, CiscoWorks PIC operationsmanager og servicemonitor - ydedygtige og simple webbrowser-baserede værktøjer til provisionering, overvågning og rapportering af hele Cisco IP-kommunikationsporteføljen. Som afslutning på midmarket-løsningen kan kunder vælge mellem forskellige Cisco Catalyst switche, routere, trådløse og sikkerhedsløsninger og drage fordel af Cisco SMARTnet-tilbuddet for 24x7x354-support og opdateringer samt avancerede hardwareudskiftninger såvel som fleksible leasingløsninger fra Cisco Capital og Cisco kanalpartnere.

Midmarket-familie af switche introduceret Cisco lancerer desuden Cisco Catalyst 2960-serien af switche, der leverer intelligente tjenester som fx integreret sikkerhed, avanceret Quality of Service (QoS) og multicast-tjenester til midmarket-kunder. Den nye familie af switche giver wire speed- Fast Ethernet- og Gigabit Ethernet-forbindelse og imødekommer dermed netværkets stadige udvikling.

# # #

Om Cisco Systems Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del